Tennis Tracker: Molčan postúpil do 3. kola dvojhry na turnaji ATP Masters v Miami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan postúpil do 3. kola dvojhry na turnaji ATP Masters v Miami

Aktualizované
Molčan si zahrá v 3. kole prestížneho turnaja.
Molčan si zahrá v 3. kole prestížneho turnaja.@AlbertoTelcel
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 25. marca?

21:06 - Slovák Alex Molčan postúpil do 3. kola dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. V 2. kole vyradil nasadenú dvadsaťosmičku Japonca Jošihita Nišioku 7:6 (5), 1:6, 6:2. V dueli o postup do osemfinále nastúpi proti víťazovi súboja medzi štvrtým nasadeným Rusom Daniilom Medvedevom a Španielom Robertom Carballesom Baenom.

20:02 - Lotyšská tenistka Jelena Ostapenková sa prebojovala do osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Miami. V 3. kole ako dvadsaťštvorka "pavúka" zdolala trinástu nasadenú Brazílčanku Beatriz Haddadovú Maiovú 6:2, 4:6 a 6:3.

17:45 - Grécky tenista Stefanos Tsitsipas postúpil bez boja do 3. kola dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. Jeho súper Richard Gasquet nenastúpil na zápas 2. kola pre zranenie členka. Tsitsipas, druhý najvyššie nasadený hráč, sa v ďalšom kole stretne s víťazom duelu Sebastien Baez - Cristian Garin.

9:49 - Čerstvá finalistka z Indian Wells Aryna Sabalenková triumfovala v pomere 6:4, 6:3 nad Shelby Rogersovou a zlepšila svoju tohtoročnú bilanciu na 18:2.

8:33 - Casper Ruud vykročil za obhajobou finále turnaja Masters 1000 v Miami po víťazstve 6:2, 6:3 nad Iľjom Ivaškom.

8:31 - Šiestou Češkou v treťom kole turnaja v Miami je najstaršia z nich Petra Kvitová, ktorá hladko zdolala o 16 rokov mladšiu Lindu Noskovú 6:3, 6:0. V treťom kole sa stretne s Chorvátkou Vekičovou.

8:22 - Belinda Bencicová po tretí raz za posledných šesť mesiacov zdolala Kanaďanku Leylah Fernandezovú. V Miami Švajčiarka zvíťazila 6:1, 6:1 a otočila skóre na 3:2. V treťom kole ju čaká vlaňajšia semifinalistka Alexandrovová.

6:39 - Alexander Zverev sa hneď po svojom prvom vystúpení v Miami lúči s tamojším turnajom Masters. Nemecký tenista strávil na kurte iba hodinu a trinásť minút, Taro Daniel mu navyše uštedril nepopulárneho "kanára". Japonec vyprevadil pätnásteho nasadeného hráča v dvoch setoch 6:0, 6:4.