Tennis Tracker: Molčan s víťazným vstupom v Miami, Thompsona vybavil v troch setoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan s víťazným vstupom v Miami, Thompsona vybavil v troch setoch

Alex Molčan postupuje do ďalšieho kola turnaja v Miami.
Alex Molčan postupuje do ďalšieho kola turnaja v Miami.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 23. marca?

22:05 - "Musím povedať, že prvý set bol náročný. Nebola som si úplne istá tým, čo mám robiť. Vedela som, ako hrá, ale nemyslím si, že sme spolu niekedy hrali. Nebolo to ľahké," povedala po víťazstve Pegulaová.

Pozápasový rozhovor s Pegulaovou.
Flashscore

20:56 - Iba krátko cez hodinu sa na kurte zdržala svetová trojka Jessica Pegulaová s Katherine Sebovou z Kanady. Súperku vyradila pomerom 6:3, 6:1.

Zostrih zápasu Pegulaová – Sebová
Flashscore

20:51 - Slovenský tenista Alex Molčan si na úvod turnaja v Miami poradil s austrálskou prekážkou v podobe Jordana Thompsona, ktorého vyradil v troch setoch 6:2, 4:6, 6:3. 

Zostrih zápasu Molčan – Thompson
Flashscore

19:36 - Za stavu 0:6, 0:3 skrečoval zápas s Robertom Carballosom Baenom dvadsaťšesťročný Španiel Bernabe Zapata Miralles.

Zostrih zápasu Carballes Baena – Zapata Miralles
Flashscore

18:32 - Svetová osmička Darja Kasatkinová skončila v Miami veľmi rýchlo. Padla v troch setoch Elise Mertensovej 6:4, 2:6, 2:6.

Zostrih zápasu Mertensová - Kasatkinová
Flashscore

17:25 – Skvelý vstup do turnaja v Miami zaznamenal Jiří Lehečka, ktorý zdolal Argentínčana Federica Coriu 6:3, 6:4. V ďalšom kole sa český tenista stretne s 21. hráčom sveta Lorenzom Musettim, ktorý mal v prvom kole voľný žreb.

Zostrihy súboja medzi Lehečkom a Coriom.
Flashscore

08:45 - Američanka Sloane Stephensová piatykrát zo siedmich tohtoročných turnajov končí v prvom kole. Na domácej pôde v Miami šampiónka z roku 2018 podľahla krajanke Shelby Rogersovej 4:6, 6:3, 2:6.

08:40 - Gaël Monfils sa začiatkom marca vrátil po deväťmesačnej pauze zavinenej zranením päty. Kým sa ale dočkal svojho prvého triumfu v novom roku, znovu sa zranil. Na úvod turnaja Masters 1000 v Miami odstúpil 36-ročný Francúz za stavu 3:3 pre bolesti pravého zápästia v udeli s krajanom Ugom Humbertom.

08:30 - Talian Fabio Fognini, bývalá svetová deviatka, prehral v úvodnom kole turnaja Masters 1000 v Miami s Janom-Lennardom Struffom 4:6, 7:5, 4:6, čo bola jeho ôsma prehra v deviatich tohtoročných zápasoch. Nemecký tenista vyzve v druhom kole Bulhara Dimitrova.

08:00 - Andy Murray prvý raz v tejto sezóne prehral dva zápasy po sebe. Šampión z Miami z rokov 2009 a 2013 podľahol Srbovi Dušanovi Lajovičovi 4:6, 5:7. 

Zostrih zápasu medzi Murraym a Lajovičom.
Flashscore

08:00 - "Myslím, že som odohral dobrý zápas. Podával som veľmi solídne, ale mal som problémy nájsť si pozíciu na returne, čo viedlo k pasivite. Keď som ale dokázal hrať trochu agresívnejšie, mal som pri jeho podaní šance," povedal Lajovič v pozápasovom rozhovore.

Vyjadrenie Lajoviča po postupe do 2. kola v Miami.
Flashscore

06:30 - Stále len dvadsaťjedenročný Američan Emilio Nava si v prvom kole turnaja v Miami poradil s oveľa skúsenejším krajanom Johnom Isnerom, ktorého zdolal 7:6 (5), 7:6 (4). V ďalšom kole ho čaká ešte ťažší súper v podobe Taylora Fritza. Pre talentovaného tenistu to bolo vôbec prvé víťazstvo na turnaji Masters 1000.