Tennis Tracker: Medvedev si vo finále poradil so Sinnerom a má piaty turnaj Masters

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Medvedev si vo finále poradil so Sinnerom a má piaty turnaj Masters

Aktualizované
Daniil Medvedev získal devätnásty titul v kariére.
Daniil Medvedev získal devätnásty titul v kariére.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 2. apríla?

21:31 - "Chcem sa vám poďakovať. Boli ste úžasní. Neviem, koľko ľudí sa zmestí na tento štadión, ale je vás tu veľa. Vlastne už od prvého zápasu, ktorý som tu hral," zneli slová po víťazstve vo finále Medvedeva.

Pozápasový rozhovor Medvedeva.
Flashscore

20:54 - Daniil Medvedev porazil v Miami 7:5, 6:3 zdravotne indisponovaného Taliana Jannika Sinnera a vyhral 25. z ostatných dvadsiatich šiestich zápasov. Okrem toho po piaty raz v kariére ovladol podnik série Masters 1000. Celkovo získal devätnásty titul z devätnásteho rôzneho turnaja, z toho osemnásty na tvrdom povrchu.

Zostrih zápasu Sinner – Medvedev
Flashscore
Najlepšie výmeny Kvitovej na turnaji v Miami.
Flashscore

07:00 - "Som veľmi nadšená a šťastná, že som to dnes zvládla. Bolo to veľmi náročné fyzicky aj psychicky. Po vyhratom tajbrejku som sa cítila dobre, čo sa prejavilo aj na začiatku druhého setu," nechala sa počuť Kvitová.

Kvitová v rozhovore po finále.
Flashscore

06:30 - Kvitová okrem iného získala svoj deviaty triumf na turnaji WTA 1000. Viac ich majú na konte len Serena Williamsová (13) a Viktoria Azarenková (10).

06:00 - Petra Kvitová oslavuje titul v Miami vďaka skvelému finišu v prvom sete, ktorý dospel do tajbrejku. V nich mala Rybakinová tento rok fantastickú bilanciu 7:0. Česká tenistka ukázala veľkú bojovnosť a ovládla ho pomerom 16:14, čím urobila veľký krok k neskoršiemu celkovému triumfu. Celý tajbrejk trval 23 minút.