Tennis Tracker: Medvedev dosiahol piate finále na okruhu ATP

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Medvedev dosiahol piate finále na okruhu ATP
Aktualizované
Daniil Medvedev si zahrá v Miami finále.
Daniil Medvedev si zahrá v Miami finále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 31. marca?

22:45 - "V treťom sete mal Karen brejk hneď v prvom geme. Podarilo sa mi na to zareagovať. Potom prišiel jeden zlý gem, ale zvládol som to a som veľmi šťastný, že som vyhral," povedal po postupe do finále Medvedev.

Pozápasový rozhovor s Medvedevom.
Flashscore

22:00 - Daniil Medvedev postúpil do finále dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. Štvrtý hráč "pavúka" zvíťazil v piatkovom semifinále nad štrnástym nasadeným krajanom Karenom Chačanovom v troch setoch 7:6 (5), 3:6 a 6:3. Medvedev sa prebojoval do svojho piateho finále v rade na okruhu ATP. 

Zostrih zápasu Medvedev - Chačanov
Flashscore

13:45 - Ruskí a bieloruskí tenisti sa budú môcť zúčastniť na tohtoročnom Wimbledone. All England Club (AELTC) zrušil zákaz, ktorý z dôvodu ruskej invázie na Ukrajinu zaviedol minulý rok. Turnaj sa začne 3. júla. Viac informácií nájdete v článku.

09:50 - Bieloruská tenistka a svetová dvojka Aryna Sabalenková sa pre zdravotné problémy odhlásila z budúcotýždňového turnaja v Charlestone. Víťazka tohtoročného Australian Open to oznámila na Twitteri, charakter zranenia nešpecifikovala.

07:00 - Carlos Alcaraz nestratil set ani vo svojom desiatom zápase na tvrdom povrchu v tomto roku. Na turnaji Masters 1000 v Miami zdolal v prvom vzájomnom zápase svetovú desiatku Taylora Fritza 6:4, 6:2 a pokračuje v ceste za úspešnou obhajobou titulu. Vďaka nej by sa stal najmladším víťazom "Sunshine Double" a zabezpečil si zotrvanie na čele rankingu ATP. V semifinále sa 19-ročný Španiel po dvoch týždňoch opäť stretne s Talianom Sinnerom.

Zostrih zápasu medzi Alcarazom a Fritzom.
Flashscore

07:00 - "Som veľmi spokojný s tým, ako som začal zápas - žiadne chyby a dobrý výkon. Kľúčom k úspechu bolo zlomiť súpera hneď na začiatku a potom to využiť vo svojej hre," povedal Alcaraz v pozápasovom rozhovore.

Vyjadrenie Alcaraza po zápase.
Flashscore

06:30 - A ešte jedna zaujímavosť o Rybakinovej. V tomto roku má neuveriteľnú bilanciu v tajbrejkoch - vyhrala všetkých sedem.

06:00 - Jelena Rybakinová v semifinále zdolala domácu Jessicu Pegulovú 7:6 (3), 6:4 a zahrá si finále v Miami. Bol to jej piaty zápas v rade, v ktorom porazila tenistku z TOP 3 svetového rebríčka. Zároveň sa stala prvou hráčkou od Sereny Williamsovej v roku 2016, ktorá v piatich po sebe idúcich zápasoch na jednom turnaji nastrieľala aspoň 10 es.

Zostrih súboja Rybakinová - Pegulová.
Flashscore

06:00 - "Úprimne som nečakala, že to takto dopadne, keď som na turnaji začínala. Bolo to ťažké, najmä prvý zápas. Som preto veľmi šťastná a chcela by som sa poďakovať všetkým, ktorí ma podporovali," uviedla Rybakinová.

Vyjadrenie Rybakinovej po zápase.
Flashscore

00:30 - Petra Kvitová triumfovala nad Jekaterinou Alexandrovovou 6:4, 3:6, 6:3 a na štvrtý pokus sa prebojovala do semifinále na turnaji WTA 1000 v Miami. O finále si Češka zahrá s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, nad ktorou vedie vo vzájomných súbojoch 6:4, ale na tvrdom povrchu má bilanciu 1:4.