Tennis Tracker: V Miami úradoval dážď, mužský turnaj spoznal prvého semifinalistu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: V Miami úradoval dážď, mužský turnaj spoznal prvého semifinalistu
Na Floride bolo hlavným pánom počasie.
Na Floride bolo hlavným pánom počasie.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 30. marca?

22:07 - Ďalším semifinalistom na turnaji ATP Masters 1000 v Miami je ruský tenista Daniil Medvedev. Štvrtý hráč "pavúka" zdolal vo štvrťfinále domáceho Christophera Eubanksa v dvoch setoch 6:3 a 7:5.

6:14 - Česká tenistka Petra Kvitová sa nedočkala duelu s ruskou súperkou Jekaterinou Alexandrovovou, vytrvalý dážď prinútil organizátorov presunúť kompletný program na ďalší deň. Aktuálny termín štvrťfinálového zápasu je stanovený na štvrtok 21:00 SEČ.

6:08 - Dážď prerušil prvý štvrťfinálový zápas mužov na turnaji Masters 1000 v Miami. Taliansky finalista z roku 2021 Jannik Sinner však po obnovení zápasu potvrdil úlohu favorita v dueli s Fínom Emilom Ruusuvuorim a po setoch 6:3, 6:1 postúpil ako prvý do semifinále.