Tennis Tracker: Kvitová vyhrala turnaj v Miami, vracia sa do TOP 10

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Kvitová vyhrala turnaj v Miami, vracia sa do TOP 10
Petra Kvitová ovládla ženskú časť turnaja v Miami.
Petra Kvitová ovládla ženskú časť turnaja v Miami.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 1. apríla?

22:53 - Petra Kvitová porazila vo finále turnaja v Miami Jelenu Rybakinovou z Kazachstanu 7:6, 6:2 a získala jubilejný 30. titul na okruhu WTA.

19:30 - Slovenský tenista Jozef Kovalík neuspel v kvalifikácii do hlavnej súťaže na turnaji ATP v portugalskom Estorile. V pozícii nasadenej štvorky prehral v 1. kole s domácim Pedrom Sousom 6:4, 5:7 a 3:6. 

06:00 - V Miami sa strhla veľká bitka medzi Carlosom Alcarazom a Jannikom Sinnerom. Taliansky tenista zvíťazil v trojsetovom zápase 6:7, 6:4, 6:2. Vo finále sa stretne s Rusom Daniilom Medvedevom. Sinner sa stal len tretím Talianom v histórii, ktorý na turnaji ATP Masters 1000 porazil svetovú jednotku.

02:00 - Česká tenistka sa vďaka triumfu nad Cirsteaovou vo veku 33 rokov a 25 dní stala štvrtou najstaršou finalistkou v histórii Miami Open.

00:30 - Petra Kvitová zdolala v semifinále turnaja WTA 1000 v Miami Rumunku Soranu Cirsteaovú 7:5, 6:4, druhýkrát prekonala na Floride svoje maximum a do zbierky si môže pridať úplne novú trofej. O svoj celkovo 30. titul si zahrá v súboji wimbledonských šampiónok proti trinásť zápasov neporazenej Kazaške Jelene Rybakinovej.

Zostrih súboja medzi Kvitovou a Cirsteaovou.
Flashscore

00:30 - "Je to neuveriteľné. Nevedela som si predstaviť, že sem prídem a dostanem sa do finále. Je to prekvapenie aj pre mňa, hoci viem, že mám na to, aby som porazila každého. Som veľmi šťastná, že to môžem ukázať práve tu na tomto krásnom centrálnom kurte," povedala Petra Kvitová v pozápasovom rozhovore.

Kvitová po postupe do finále.
Flashscore