Tennis Tracker: Molčan zabojuje o finále proti svetovej šestke, Djokovič vypadol

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčan zabojuje o finále proti svetovej šestke, Djokovič vypadol
Molčanovi sa v Bosne zatiaľ darí.
Molčanovi sa v Bosne zatiaľ darí.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 21. apríla?

22:28 - Na turnaji v Štuttgarte ide ďalej aj najvyššie nasadená Poľka Iga Swiateková po triumfe 4:6, 6:1, 6:2 nad Češkou Karolínou Plíškovou.

18:47 - Novak Djokovič vypadol aj na svojom druhom tohtoročnom turnaji na antuke. Na podujatí ATP 250 v Banja Luke svetová jednotka prehrala 4:6, 6:7 s krajanom Dušanom Lajovičom, ktorý si pripísal len siedmy skalp hráča TOP 10 a vôbec prvú prehru svetovej jednotky.

Zostrih zápasu Djokovič - Lajovič
Flashscore

18:36 - Carlos Alcaraz zdolal na domácom antukovom turnaji ATP 500 v Barcelone po viac ako dvojhodinovom boji svojho krajana Alejandra Davidovicha 7:6, 6:4 a bez straty setu postúpil do semifinále.

Zostrih zápasu Alcaraz - Davidovich
Flashscore

18:29 - Anastasia Potapovová zdolala na antuke v Stuttgarte svetovú päťku Caroline Garciovú 4:6, 6:3, 6:3, nadviazala na skalp Coco Gauffovej a prvýkrát na jednom turnaji vyradila dve hráčky TOP 10. O finále si zahrá proti Aryne Sabalenkovej.

18:02 - Holger Rune zdolal v súboji bývalých šampiónov na antuke v Mníchove Čiľana Cristiana Garína 6:2, 6:4, s ktorým v treťom vzájomnom dueli nestratil ani set. Pokračuje tak v ceste za obhajobou svojho prvého titulu na okruhu ATP. V semifinále sa dánsky tínedžer stretne s Austrálčanom Christopherom O'Connellom.

16:01 - Andrej Rubľov niekoľko dní po zisku najcennejšej trofeje na Masters v Monte Carle pokračuje vo víťaznom ťažení aj v Banja Luke. Svetová šestka v úvodnom sete eliminovala manko 2:5 i setbal a vo štvrťfinále zdolala domáceho hráča Damira Džumhura 7:5, 6:3. V ceste do tretieho tohtoročného finále mu stojí Alex Molčan.

15:10 - Dominic Thiem zvládol v Mníchove dohrávku druhého kola, Marca-Andreua Hüslera zdolal  5:7, 6:4, 6:4 a v rovnaký deň si zahrá o svoje prvé tohtoročné semifinále. Neskôr popoludní vyzve druhého nasadeného Taylora Fritza.

14:44 - Aryna Sabalenková v Štuttgarte po roku opäť zdolala Paulu Badosovú a vyrovnala vzájomné skóre na 2:2. Svetová dvojka tentoraz musela likvidovať deficit setu a brejku, po dva a pol hodine vyhrala 4:6, 6:4, 6:4 a aj pri svojom treťom štarte môže postúpiť do finále.

Zostrih zápasu Badosová - Sabalenková
Flashscore

14:38 - Stefanos Tsitsipas pokračuje v Barcelone bez straty setu a zahrá si o svoju tretiu finálovú účasť v tomto dejisku. Najlepší grécky tenista zdolal Alexa de Minaura 6:4, 6:2, čím si vylepšil vzájomnú bilanciu na 10:1 a v semifinále sa stretne s Lorenzom Musettim. Ten sa usiluje o svoj prvý triumf na podujatiach ATP 500.

Zostrih zápasu de Minaur - Tsitsipas
Flashscore

14:00 - Slovenský tenista Alex Molčan postúpil už do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v bosnianskej Banja Luke. V prvom štvrťfinále zdolal Srba Lasla Djereho 6:2, 4:6, 7:5. Molčan v prvom sete nepustil Srba ani k jedinému brejkbalu. Naopak, premenil oba, ktoré mal k dispozícii a to v štvrtej a záverečnej ôsmej hre. Druhý set priniesol vyrovnaný priebeh, rozhodlo sa v siedmom geme, v ktorom Slovák ako jediný stratil podanie.

V treťom tuhý boj pokračoval. Molčan prelomil súpera na 4:2, no Srb ihneď kontroval rebrejkom. Potom mu dokázal vziať servis Djere na 5:4 a podával na víťazstvo, lenže Molčan reagoval taktiež rebrejkom a hneď pri ďalšej príležitosti naopak súperovi servis vzal a ukončil zápas hneď po prvom mečbale.

11:37 - V Barcelone sa nezopakuje týždeň staré štvrťfinále z Monte Carla medzi Jannikom Sinnerom a Lorenzom Musettim. Prvému menovanému zmemožnila pokračovať v boji o titul choroba. Jeho krajan automaticky postúpil do semifinále.

6:18 - Caroline Garciová v Stuttgarte vo svojom prvom tohtoročnom vystúpení na antuke zdolala 7:6, 6:4 neporazenú Tatjanu Mariovú a postúpila do štvrťfinále. V ňom na Francúzku čaká Anastasia Potapovová.

6:00 - Svetová trojka Casper Ruud nevyhral viac ako jeden zápas na ôsmich z deviatich tohtoročných podujatí. Na antukovom turnaji ATP 500 v Barcelone skončil nórsky tenista v osemfinále po prehre 6:7, 3:6 s Argentínčanom Franciscom Cerúndolom.