Tennis Tracker: Ruud ovládol turnaj ATP v Estorile

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Ruud ovládol turnaj ATP v Estorile
Aktualizované
Nefalšovaná radosť Caspera Ruuda.
Nefalšovaná radosť Caspera Ruuda.@CharlestonOpen
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 9. apríla?

22:40 - Ons Džabúrová z Tuniska triumfovala na turnaji WTA v Charlestone. Druhá nasadená hráčka zdolala v nedeľňajšom finále Belindu Benčičovú 7:6 (6) a 6:4.

21:30 - Nemecká tenistka Tatjana Mariová zvíťazila na turnaji WTA v Bogote. V nedeľňajšom finále zdolala Američanku Peyton Stearnsovú v troch setoch 6:3, 2:6 a 6:4.

19:40 - Španiel Roberto Carballes Baena triumfoval na turnaji ATP v Marakeši. V nedeľňajšom finále zdolal Francúza Alexandra Müllera v troch setoch 4:6, 7:6 (3) a 6:2.

18:45 - Nórsky tenista Casper Ruud triumfoval na turnaji ATP v Estorile. Najvyššie nasadený hráč zdolal v nedeľnom finále Srba Miomira Kecmanoviča 6:2, 7:6.

8:21 - Druhé semifinále na turnaji WTA 500 v Charlestone sa pre dážď bude hrať až v nedeľu od 18:30. Duel medzi obhajkyňou titulu Belindou Benčičovou a domácou nasadenou jednotkou Jessicou Pegulovou bol prerušený za stavu 7:5 a 6:6 z pohľadu Švajčiarky, v tajbrejku bude jej súperka podávať za stavu 4:2.

8:16 - Peyton Stearnsová pri svojej semifinálovej premiére na turnaji WTA na antuke v Bogote zdolala štvrtú nasadenú Kamillu Rachimovovú 3:6, 6:2, 6:2 a postúpila do finále. Dvadsaťjedenročná Američanka nastúpi proti obhajkyni titulu Tatjane Mariaovej z Nemecka.

7:55 - Tomas Martin Etcheverry zvládol štvrťfinálový súboj s Cristianom Garínom a po dvoch hodinách a 37 minútach postúpil v Houstone do semifinále.

Zostrih zápasu Etcheverry - Garín
Flashscore

6:15 - Ons Džabúrová na zeleno-šedej antuke v Charlestone zdolala šampiónku z roku 2017 Dariu Kasatkinovú 7:5, 7:5 napriek tomu, že v prvom sete prehrávala 3:5 pred približne štvorhodinovou dažďovou prestávkou. Vyhrala piaty vzájomný zápas za sebou a postupom do finále vyrovnala svoj vlaňajší výsledok.

6:10 - Gijs Brouwer zdolal na antuke v Houstone Jeffreyho Wolfa 6:3, 6:4 a prvýkrát postúpil do semifinále turnaja ATP. Dvadsaťsedemročný ľavoruký tenista nastúpi proti Tiafoemu.

6:00 - Najvyššie nasadený Frances Tiafoe si v sobotu na domácej pôde v Houstone poradil aj s druhým súperom v dvoch setoch. Austrálčana Jasona Kublera zdolal 6:4, 6:4 a po tretí raz v kariére, z toho prvýkrát mimo Estorilu, postúpil do semifinále antukového turnaja ATP. O svoje šieste finále, v ktorom by zabojoval o druhý titul, si 25-ročný Američan zahrá s Holanďanom Brouwerom.