Tennis Tracker: Turnaj v Houstone ovplyvnil dážď, hráči si na 2. kolo musia počkať

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Turnaj v Houstone ovplyvnil dážď, hráči si na 2. kolo musia počkať
V Texase úradovalo počasie.
V Texase úradovalo počasie.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 8. apríla?

20:08 - Nórsky tenista Casper Ruud postúpil do finále na turnaji ATP v Estorile. Najvyššie nasadený hráč v sobotu zdolal Quentina Halysa z Francúzska 6:4, 3:6 a 7:6. V boji o titul nastúpi proti Srbovi Miomirovi Kecmanovičovi, ktorý vyradil Taliana Marca Cecchinata hladko 6:3, 6:1.

20:03 - Domáci Frances Tiafoe sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v Houstone. Najvyššie nasadený hráč zdolal krajana Stevea Johnsona 6:2, 6:4.

19:15 - Španielsky tenista Roberto Carballes Baena sa prebojoval do finále dvojhry na turnaji ATP v marockom Marakeši. V sobotňajšom semifinále vyradil druhého nasadeného Daniela Evansa z Veľkej Británie v troch setoch 2:6, 6:4 a 6:2. V boji o titul sa stretne s Francúzom Alexandrom Müllerom, ktorý si poradil s Rusom Pavlom Kotovom 7:6 (3) a 7:5.

8:50 - Peyton Stearnsová zdolala na antukovom turnaji WTA 250 v Bogote Slovinku Tamaru Zidanšekovú 6:3, 2:6, 6:2 a prvýkrát sa prebojovala do semifinále. Dvadsaťjedenročná Američanka vyzve Kamillu Rachimovovú, ktorá bude takisto usilovať o svoje premiérové finále.

7:49Jessica Pegulová na domácej pôde v Charlestone zdolala Španielku Paulu Badosovú 6:3, 7:6 a druhýkrát v kariére postúpila do semifinále antukového turnaja WTA. O vyrovnanie svojho vlaňajšieho antukového rekordu z Madridu si 29-ročná Američanka zahrá s obhajkyňou titulu Bencicovou zo Švajčiarska.

Zostrih zápasu Pegulová - Badosová
Flashscore

7:21 - Belinda Benčičová zdolala v repríze vlaňajšieho semifinále na antukovom turnaji WTA 500 v Charlestone Jekaterinu Alexandrovovú 6:3, 6:3, pomstila sa jej za dva týždne staré vyradenie v Miami a pokračuje za premiérovou obhajobou titulu.

6:23 - Tenisti v Houstone už druhý deň po sebe márne čakali na zápas 2. kola. Organizátori sa rozhodli pre dážď odložiť dve rozohraté stretnutia a zvyšných šesť zápasov osemfinále neskôr na sobotu, keď by sa malo počasie upokojiť a odohrať by sa mohlo aj následné štvrťfinále.