Tennis Tracker: Džabúrová je v Charlestone vo štvrťfinále, Hurkacz sa lúči v osemfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Džabúrová je v Charlestone vo štvrťfinále, Hurkacz sa lúči v osemfinále

Aktualizované
Ons Džabúrová postúpila v Charlestone medzi najlepšiu osmičku.
Ons Džabúrová postúpila v Charlestone medzi najlepšiu osmičku.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 6. apríla?

21:30 - Španielska tenistka Paula Badosová zvíťazila v osemfinále dvojhry na turnaji WTA v Charlestone nad Ruskou Dianou Šnaiderovou 6:1, 6:3. Druhá nasadená Ons Džabúrová z Tuniska vyradila Caroline Dolehidovú z USA 6:3, 7:5. 

21:23 - Medzi najlepšiu osmičku sa v Marakeši dostal aj druhý nasadený Brit Daniel Evans po výhre nad Alexeiom Popyrinom z Austrálie 6:1, 6:3. Cez osemfinálovú prekážku prešiel i najvyššie nasadený hráč turnaja Lorenzo Musetti z Talianska. Nezaváhal s Francúzom Hugom Gastonom hladko 6:2, 6:3.

21:18 - Ďalší Holanďan Botic van de Zandschulp ako tretí nasadený nezvládol súboj s Austrálčanom Christopherom O'Connellom a podľahol mu 7:6 (8), 4:6, 0:6. 

21:15 - Holandský tenista Tallon Griekspoor sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v marockom Marakeši. Štvrtý nasadený hráč si poradil v osemfinále so Švédom Eliasom Ymerom v troch setoch 1:6, 6:3, 6:4.

21:05 - Favorizovaný Hubert Hurkacz skončil v Charlestone v osmifinále. Po setoch 6:7, 6:4, 6:2 ho vyradil Bernabe Zapata Miralles.

Zostrih zápasu Miralles - Hurkacz
Flashscore

21:00 - Srbský tenista Miomir Kecmanovič suverénne postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v portugalskom Estorile. Šiesty hráč pavúka si v 2. kole poradil s Jurijom Rodionovom z Rakúska hladko 6:0, 6:1.

15:50 – "V minulom roku mal skvelé výsledky, ale bol to iba jeho druhý zápas na antuke, takže som do stretnutia vstupoval s veľkým rešpektom. Ben, ktorý má pred sebou ešte niekoľko turnajov na tomto povrchu, bude skvelý," prehlásil v pozápasovom rozhovore Thiem.

Pozápasový rozhovor Thiema.
Flashscore

15:00 - Dominic Thiem zmietol na antuke v Estorile dvakrát 6:2 štvrťfinalistu tohtoročného Australian Open Bena Sheltona. Pripísal si ešte len tretie tohtosezónne turnajové víťazstvo a prvé od októbrového semifinále v hale v Antverpách. Postúpil tak medzi najlepšiu osmičku. V rámci druhého štartu na portugalskom podniku bude bývalá svetová trojka pokračovať proti Robertovi Bautistovi, alebo Quentinovi Halysovi.

Zostrih zápasu Thiem – Shelton.
Flashscore

13:00 - Tenis ako šport nevyužil príležitosť vyslať Moskve jasný signál, keď po invázii na Ukrajinu nezaviedol zákaz hrania pre hráčov z Ruska a jeho spojenca Bieloruska. Uviedla to svetová jednotka Iga Swiateková. Prečítajte si o to viac v článku.

10:30 – Slovinská tenistka Kaja Juvanová z rodinných dôvodov prerušila kariéru. Bývalá 58. hráčka sveta sa psychicky snaží dať do poriadku po smrti svojho otca Roberta, ktorý v decembri podľahol rakovine. Dvadsaťdvaročná rodáčka z Ľubľany o tom informovala na Instagrame.

10:00Brandon Nakashima sa pre zranenie kolena odhlásil z domáceho antukového turnaja v Houstone, kde mal plniť rolu nasadenej trojky a bojovať o prvú tohtoročnú sériu dvoch výhier po sebe. Namiesto Američana zasiahne do druhého kola lucky loser Zizou Bergs z Belgicka, ktorý vyzve bývalého čilského šampióna Cristiana Garína.

09:40 Belinda Benčičová vykročila za obhajobou tituli na podniku WTA 500 v Charlestone hladkým víťazstvom 6:3, 6:0 s Kanaďankou Katherinou Sebovou. V osemfinále sa štvrtá nasadená Švajčiarka stretne s domácou tenistkou Rogersovou.

06:10 – "Sú zápasy, keď sa pozriete späť a nie ste si istí, čo sa stalo. Toto je určite jeden z nich. McNallyová nastúpila so skvelou energiou. Bola veľmi agresívna," prehlásila v pozápasovom rozhovore Rogersová.

Pozápasový rozhovor s Rogersovou.
Flashscore

06:00 - Shelby Rogersová postúpila v Charlestone do ďalšieho kola po tom, čo v trojsetovej a takmer trojhodinovej bitke zdolala krajanku McNallyovú 6:7 (4), 7:5, 6:1. V osemfinále sa stretne so Švajčiarkou Belindou Benčičovou.

Zostrih zápasu Shelby-Rogersová
Flashscore