Tennis Tracker: Stephensová zabrala a živí nádej na zopakovanie titulu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Stephensová zabrala a živí nádej na zopakovanie titulu
Rodáčka z Floridy musela otáčať vývoj duelu.
Rodáčka z Floridy musela otáčať vývoj duelu.@WTA
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 4. apríla?

14:15 - Podujatie ATP Masters 1000 v Monte Carle prišlo o dvoch najvyššie postavených španielskych tenistov aktuálneho rebríčka. Na turnaji sa nepredstaví Rafael Nadal ani Carlos Alcaraz.

7:32 - Jeden zo štyroch bývalých šampiónov Steve Johnson úspešne vstúpil do domáceho antukového turnaja ATP 250 v Houstone. Americký šampión z rokov 2017 a 2018 si poradil s Argentínčanom Facundom Bagnisom 7:6, 1:6, 6:1 a prerušil sériu šiestich prehier.

7:03 - Fernando Verdasco podľahol na antuke v Houstone s Jasonovi Kublerovi 6:7, 0:6. Prehral štvrtýkrát v rade, z toho tretíkrát ho súper dorazil kanárom.

6:48 - Šesť mesiacov po pôrode a rok bez súťažného zápasu sa bývalá svetová trojka Elina Svitolinová vracia na kurty. Dvadsaťosemročná Ukrajinka prehrala na antukovom turnaji WTA 500 v americkom Charlestone s Kazaškou Juliou Putincevovou 7:6, 2:6, 4:6.

6:17 - Sloane Stephensová si rýchlo spomenula na svoj úspech z Charlestonu z roku 2016 a proti krajanke Louise Chiricoovej predviedla skvelý obrat. Američanka v prvom kole turnaja WTA 500 síce prehrávala 0:1 na sety, no ďalšie dve dejstvá získala pomermi 6:1, 6:2 a po hodine a 15 minútach doviedla zápas do víťazného konca.