Tennis Tracker: Pegulová prehrala 10 gemov po sebe, napriek tomu postúpila

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Pegulová prehrala 10 gemov po sebe, napriek tomu postúpila

Američanka smeruje ďalej.
Američanka smeruje ďalej.@CharlestonOpen
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 7. apríla?

20:45 - Druhá nasadená Ons Džabúrová z Tuniska postúpila do semifinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA v Charlestone. Jej súperka Anna Kalinská z Ruska skrečovala štvrťfinálový súboj za stavu 1:6 a 0:4.

15:45 - Tretí nasadený španielsky tenista Alejandro Davidovich Fokina vypadol na turnaji ATP v Estorile vo štvrťfinále po prehre s Talianom Marcom Cecchinatom 5:7 a 6:7 (5).

12:00 - Česká tenistka Kateřina Siniaková sa zranila a na budúci týždeň nenastúpi v kvalifikácii Pohára Billie Jean Kingovej proti Ukrajine. Svetovú deblovú jednotku nahradí v tíme sedemnásťročná debutantka Sára Bejleková.

"Je mi veľmi ľúto, že mi zranenie nedovoľuje hrať. Budem zápas sledovať z diaľky a držať babám palce," uviedla Siniaková, ktorá sa zranila na marcovom turnaji WTA v Miami. 

6:09 - Svetová trojka Jessica Pegulová aj na svojom šiestom turnaji v tomto roku zdolala minimálne dve súperky. Vo štvrtok na domácej antuke v Charlestone porazila Rumunku Irinu Beguovú 7:5, 4:6, 6:4. Od stavu 5:7 a 0:4 prehrala 10 gemov v rade, v treťom sete prehrávala 0:4, no i tak dokázal postúpiť.

Zostrih zápasu Pegulová - Beguová
Flashscore