Tennis Tracker: Klein vo finále kvalifikácie na ATP Masters v Miami, postup Schmiedlovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Klein vo finále kvalifikácie na ATP Masters v Miami, postup Schmiedlovej
Aktualizované
Klein si poradil s talianskym súperom.
Klein si poradil s talianskym súperom.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 20. marca?

22:04 Slovenka Anna Karolína Schmiedlová okúsi atmosféru hlavnej súťaže na turnaji WTA v Miami. Vo finálovom druhom kole kvalifikácie zvíťazila v pozícii nasadenej šestnástky nad domácou Američankou Emmou Navarrovou 7:5, 3:6, 6:1.

20:51 Slovenský tenista Lukáš Klein sa prebojoval do finále kvalifikácie na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. V úvodnom kole vyradil štrnásteho nasadeného Taliana Mattea Arnaldiho 6:4, 4:6, 6:4. V dueli o postup do hlavnej súťaže nastúpi proti domácemu Američanovi Christopherovi Eubanksovi.

19:47 Slovenská tenistka Kristína Kučová nepostúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v Miami. Vo finálovom druhom kole kvalifikácie prehrala so štvrtou nasadenou Češkou Karolínou Muchovou hladko 1:6, 3:6.

18:47 Poľská tenistka Iga Swiateková naďalej suverénne vedie rebríček WTA. Na čele má náskok 3235 bodov pred Bieloruskou Arinou Sobolenkovou. Na čelo rebríčka ATP sa po triumfe na turnaji ATP Masters 1000 v Indian Wells vrátil Španiel Carlos Alcaraz. Viac informácií nájdete v článku.

13:03 - Mužský turnaj v Indian Wells sa stal korisťou Carlosa Alcaraza, ktorý sa spoliehal na svoju sebadôveru. Španiel prekazil plán Daniila Medvedeva na vyrovnanie osobného rekordu v počte víťazstiev po sebe. Prečítajte si viac.

12:07 Jelena Rybakinová uviedla, že sa chce stať svetovou jednotkou po tom, ako wimbledonská šampiónka v nedeľu zdolala Arynu Sabalenkovú a v Indian Wells získala svoj prvý sezónny titul. Viac v článku.

5:05 - Carlos Alcaraz prekonáva ďalší historický zápis. Po hladkom finálovom víťazstve 6:3, 6:2 nad Daniilom Medvedevom prvýkrát v kariére ovládol prestížny turnaj v Indian Wells a je prvým tínedžerom, ktorý získal tituly na oboch marcových podujatiach Sunshine Doubles v Kalifornii a na Floride (v Miami).

Turnaj Masters 1000 vyhral tretíkrát, čo sa pred dovŕšením 20 rokov podarilo iba Rafaelovi Nadalovi (šesťkrát). Po siedmich týždňoch sa 19-ročný Španiel vrátil na pozíciu svetovej jednotky.

4:59 - Jeden z historicky najlepšie obsadených challengerov vo Phoenixe, kde sa priamo do hlavnej súťaže dostali len členovia najlepšej stovky, prekvapujúco vyhral 26-ročný Nuno Borges.

Portugalčan sa po skalpoch Schwartzmana, Popyrina a Struffa prebojoval do finále proti Alexandrovi Ševčenkovi, ktorého zdolal 4:6, 6:2, 6:1 a tri týždne po triumfe v mexickom Monterrey získal svoj štvrtý titul.