Tennis Tracker: Molčan nestačil na Zvereva, Kovalík v druhom kole

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan nestačil na Zvereva, Kovalík v druhom kole

Aktualizované
Alex Molčan na Zvereva opäť nestačil.
Alex Molčan na Zvereva opäť nestačil.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 18. júla?

19:00 - Tridsaťosemročný Švajčiar Stan Wawrinka sa po desiatich rokoch prvýkrát predstavil na domácej antuke na turnaji ATP 250 v Gstaade. Na postup cez prvé kolo sa príliš nenadrel. Španiel Roberto Carballés za stavu 6:1, 3:1 skrečoval.

Zostrih zápasu Wawrinka - Carballes Baena
Flashscore

18:40 - "Prvý zápas na antuke po trávnatej sezóne nie je nikdy jednoduchý. Hral som proti súperovi, ktorý hrá veľmi dobre a nakoniec som rád, že som to zvládol," povedal Zverev v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor so Zverevom
Flashscore

18:20 - Alexander Zverev po mesiaci opäť nastúpil proti Slovákovi Alexovi Molčanovi. Kým na French Open zvíťazil jednoznačným spôsobom, na antuke vo švédskom Bastade zvíťazil po boji 6:4, 3:6, 7:5.

Zostrih zápasu Zverev - Molčan
Flashscore

17:38 - Albert Ramos zvíťazil v prvom kole antukového turnaja ATP 250 vo švajčiarskom Gstaade. Španielsky šampión z roku 2019 zdolal talianskeho víťaza z roku 2017 Fabia Fogniniho 6:1, 2:6, 6:2 a pripísal si len tretie víťazstvo v ich 14. vzájomnom dueli.

14:50 - Leo Borg (20), syn bývalej svetovej jednotky a víťaza jedenástich grandslamových turnajov Bjorna Borga, oslavuje svoje prvé víťazstvo na turnaji ATP na domácej antuke v Bastade. Švédsky mladík v súboji dvoch hráčov s divokou kartou zdolal svojho krajana Eliasa Ymera 7:6, 6:3.

13:10 - Bernanda Perová nezvládla rolu obhajkyne titulu. Dvadsaťosemročná Američanka prehrala 4:6, 5:7 s tínedžerkou Dianou Šnaiderovou na antuke v Budapešti, kde pred rokom slávila prvý zo svojich dvoch triumfov na okruhu WTA.

Zostrih zápasu Perová - Šnajderová
Flashscore

13:00 - Slovenský tenista Jozef Kovalík postúpil do 2. kola antukového turnaja ATP vo švédskom Bastade. V prvom kole ako kvalifikant zdolal siedmeho nasadeného Španiela Alejandra Davidovicha 6:3, 6:4.  Po tretí raz v kariére a prvýkrát od júla 2018 získal skalp člena TOP 50. Druhýkrát v sezóne vyhral súboj v hlavnej súťaži turnaja ATP. V ďalšom stretnutí ho čaká víťaz zápasu medzi Srbom Dušanam Lajovičom a Rakúšanom Filipom Misoličom.

Zostrih zápasu Kovalík - Davidovich
Flashscore

12:45 - Švédsky tenista Mikael Ymer bol suspendovaný na 18 mesiacov za porušenie antidopingových pravidiel. Dvadsaťštyriročný hráč bol pôvodne očistený v troch bodoch obvinenia z vyhýbania sa mimosúťažnej kontrole tým, že sa nedostavil na nahlásené miesto pobytu, ale Medzinárodná tenisová federácia (ITF) uspela s odvolaním na športovú arbitráž CAS.

06:15 - Slovák Jozef Kovalík sa po úspešnej kvalifikácii na turnaj ATP vo švédskom Bastade stretne v hlavnej súťaži so siedmym nasadeným Španielom Alejandrom Davidovichom Fokinom. Úvod duelu je na programe od 11:00, tenista spod Tatier je outsiderom. Žreb neprial ani Alexovi Molčanovi, ktorý do prvého kola vyfasoval nasadenú päťku a 19. hráča sveta Alexandra Zvereva. Hrať by sa malo po 14:00.