Tennis Tracker: Molčan si zahrá v Banja Luke štvrťfinále, prekážku zvládol aj Djokovič

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan si zahrá v Banja Luke štvrťfinále, prekážku zvládol aj Djokovič

Aktualizované
(Archívna snímka). 
Alex Molčan pokračuje v dobrých výkonoch na turnaji v Banja Luke.
(Archívna snímka). Alex Molčan pokračuje v dobrých výkonoch na turnaji v Banja Luke.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 19. apríla?

20:35 - Barbora Krejčíková tretí raz v rade nestačila na dvojku Arynu Sabalenkovú a po prehre 2:6, 3:6 vypadla na antuke v Stuttgarte v 2. kole.

Zostrih zápasu Krejčíková - Sabalenková
Flashscore

20:26Jiří Lehečka vstúpil do turnaja v Banja Luke výhrou 6:4, 6:3 s Gaëlom Monfilsom. V druhom kole ho čaká Radu Albot z Moldavska, s ktorým sa doposiaľ na okruhu ATP nestretol.

Zostrih zápasu Monfils - Lehečka
Flashscore

19:45 - Slovenský tenista Alex Molčan sa prebojoval už do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v bosnianskej Banja Luke. V 2. kole vyradil Austrálčana Alexeia Popyrina po trojsetovej bitke 7:6 (4), 4:6, 7:5. V rozhodujúcom dejstve odvrátil najlepší slovenský singlista za stavu 4:5 tri mečbaly. V dueli o postup do semifinále nastúpi proti Srbovi Laslovi Djeremu.

18:50 Novak Djokovič sa vo svojom úvodnom vystúpení na antuke turnaja ATP 500 v Banja Like nadrel na víťazstvo s 18-ročným Francúzom Lucom van Asschom. Prvý hráč sveta vyradil predminuloročného víťaza juniorského Roland Garros 6:7, 6:3, 6:2 a postúpil do štvrťfinále.

Zostrih zápasu Djokovič - van Assche
Flashscore

17:30 – Druhý nasadený Stefanos Tsitsipas úspešne vstúpil do antukového turnaja ATP 500 v Barcelone. Grécky finalista z rokov 2018 a 2021 si poradil 6:4, 6:2 s Argentínčanom Pedrom Cachínom, ktorému neponúkol ani jeden brejkbal a postúpil do osemfinále. V ňom si zmeria sily s Kanaďanom Shapovalovom.

Zostrih zápasu Tsitsipas - Cachín
Flashscore

16:50 Karen Chačanov po sérii dvoch neúspešných štartov (2019 a 2021) zvládol vstup do antukového podujatia ATP 500 v Barcelone. Jedenásty hráč sveta na úvod tohto ročníka zdolal 6:4, 6:4 Čiľana Nicolasa Jarryho.

16:30 – Dve hodiny a 47 minút trvalo Coco Gauffovej, kým zdolala Veroniku Kudermetovú 6:2, 4:6, 7:6 a postúpila do ďalšieho kola turnaja v Stuttgarte. Američanka sa na kurte zdržala aj vďaka šiestim dvojchybám.

Zostrih zápasu Gauffová - Kudermetová
Flashscore

15:00 - Borna Čorič minulý rok senzačne ovládol Masters v Cincinnati, ale po zisku svojej najcennejšej trofeje sa trápi. V Banja Luke prehral 4:6, 7:6(1), 4:6 viac než trojhodinovú bitku s Laslom Djerom a pripísal si už piatu prehru v rade.

14:45 - "Myslím, že som začal veľmi dobre, hlavne na returne. Snažil som sa zostať pomerne agresívny. Urobil som pár nevynútených chýb, ale musím pripomenúť, je to pre mňa prvé kolo. Chcel som byť pokojný a čo najlepšie zvládnuť dôležité momenty," prehlásil v pozápasovom rozhovore Sinner.

Pozápasový rozhovor Sinnera (české titulky v nastavení)
Flashscore

14:30Jannik Sinner stratil vo svojom úvodnom dueli v Barcelone trikrát servis, napriek tomu si poradil s trápiacim sa Diegom Schwartzmanom hladko 6:2, 6:4 a postúpil do osemfinále. V ňom sa taliansky mladík, ktorý zvládol vstup aj do ôsmeho tohtoročného turnaja, stretne s Jošihitom Nišiokom. 

Zostrih zápasu Schwartzman - Sinner
Flashscore

13:50 - "Dobrý zápas. Ťažké prvé kolo. Za posledný mesiac sme spolu hrali trikrát, takže to nikdy nie je jednoduché," vyhlásila po postupe Plíšková v pozápasovom rozhovore. (České titulky si prepnete v nastaveniach).

Pozápasový rozhovor s Plíškovou
Flashscore

13:20 – Česká tenistka Karolína Plíšková porazila na turnaji v Stuttgarte svetovú deviatku Mariu Sakkariovú 6:2, 6:3 a s prehľadom postúpila do ďalšieho kola, v ktorom narazí na Donnu Vekičovú.

Zostrih zápasu Plíšková - Sakkariová
Flashscore

12:45 - Jozef Kovalík vypadol na antukovom turnaji ATP v Barcelone v druhom kole dvojhry. V pozícii kvalifikanta prehral so štrnástym nasadeným Kanaďanom Denisom Shapovalovom v dvoch setoch 4:6 a 3:6. Zverenec trénera Borisa Borgulu v zápase ani raz neviedol.

V prvom sete prišiel o svoje podanie v koncovke za stavu 4:5, keď jeho súper využil hneď prvý setbal. Kovalík predtým za stavu 1:1 neuspel pri dvoch brejkbaloch. Shapovalov potvrdil úlohu favorita v druhom dejstve brejkom na 3:1 a náskok si udržal, hoci slovenský reprezentant mal v siedmej hre k dispozícii štyri možnosti na jeho zmazanie. Nevyužil ich a s turnajom sa rozlúčil.

06:00 - Tereza Mihalíková sa spolu s Američankou Alyciou Parksovou prebojovala do štvrťfinále štvorhry na antukovom halovom turnaji WTA 500 v Stuttgarte. V úvodnom kole si poradili s ruskou dvojicou Alexandra Panovová, Jana Siziková, ktorú zdolali 6:3, 3:6, 10-8 za 93 minút. O postup do semifinále si zmerajú sily s druhým nasadeným americko-holandským párom Desirae Krawczyková, Demi Schuursová.

06:00 - V druhom kole turnaja v Stuttgarte sa Barbora Krejčíková stretne so svetovou dvojkou a finalistkou posledných dvoch ročníkov Arynou Sabalenkovou, ktorú zdolala na ceste za triumfom v Dubaji, ale v Indian Wells a Miami s ňou prehrala. Sabalenkovú čaká prvý zápas na antuke od minuloročného Roland Garros.