Tennis Tracker: Molčan v Banja Luke do 2. kola, Kleinov koniec v kvalifikácii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan v Banja Luke do 2. kola, Kleinov koniec v kvalifikácii

Molčan pokračuje v ceste na turnaji v Bosne a Hercegovine.
Molčan pokračuje v ceste na turnaji v Bosne a Hercegovine. Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 17. apríla?

18:00 - Alex Molčan sa prebojoval do 2. kola dvojhry na antukovom turnaji ATP v bosnianskej Banja Luke. V 1. kole vyradil Japonca Tara Daniela 3:6, 7:5, 6:1, hoci v druhom sete prehrával už 0:3. Jeho ďalším súperom bude Austrálčan Alexei Popyrin. Pre Molčana to bol prvý súťažný zápas od 25. marca, keď postúpil do 3. kola podujatia ATP Masters 1000 v Miami.

Pre zranenie bedrového kĺbu následne odstúpil z turnaja a nenastúpil na duel proti Rusovi Daniilovi Medvedevovi. Vynechal aj začiatok antukovej sezóny a keďže neobhájil vlaňajšie body za finálovú účasť na turnaji v marockom Marakeši, vypadol z elitnej svetovej päťdesiatky. V novom vydaní rebríčka figuruje na 73. mieste.

Alex Molčan bude poškuľovať po návrate na vyššie priečky.
Alex Molčan bude poškuľovať po návrate na vyššie priečky.Flashscore

16:35 - Veterán Stan Wawrinka začal na antuke v Banja Luke výborne, ale náskok do triumfu nedotiahol. V rozhodujúcom dejstve stratil výhodu brejku a v súboji generácií s 18-ročným Lucom Van Asschem prehral 6:1, 6:7 (4), 4:6.

Zostrih zápasu van Assche - Wawrinka.
Flashscore

15:10 - "Začal som veľmi dobre, on, evidentne, nie. Loptičky som udieral tvrdo do rohov, musel sa veľa hýbať. Nemal ani mnoho prvých podaní, potom to už začína byť zložité," zhodnotil Ruusuvuori svoj a výkon Bublika.

Ruusuvuori hodnotí duel proti Bublikovi.
Flashscore

14:15 - Fínsky tenista Emil Ruusuvuori si na úvod turnaja v Barcelone poradil s Alexandrom Bublikom z Kazachstanu 6:0, 6:3 a v druhom kole sa stretne s Američanom Francesom Tiafoem.

Zostrih duelu Bublik - Ruusuvuori.
Flashscore

13:15 - Lukáš Klein sa nepredstaví v hlavnej súťaži dvojhry na antukovom turnaji ATP v meste Banja Luka v Bosne a Hercegovine. Vo finále kvalifikácie ako nasadená päťka prehral v pondelok s Abedallahom Shelbayhom z Jordánska 4:6, 2:6

9:00 - Petra Kvitová mala po nedávnom triumfe na tvrdom povrchu v Miami začať antukovú sezónu v Stuttgarte, ale na poslednú chvíľu sa odhlásila. Desiata hráčka svetového rebríčka ako dôvod uviedla problémy s pravou nohou.

6:40 - Andrej Rubľov oslavuje svoj najcennejší triumf. Antukový turnaj Masters 1000 v Monte Carle ovládol po finálovom víťazstve 5:7, 6:2, 7:5 nad dánskym tínedžerom Holgerom Runom. Svoje celkovo 19. finále premenil na 13. titul a nezmazateľne sa zapísal do histórie monackého podujatia.