Tennis Tracker: Ženy v Ríme zabojujú vo finále, Kalininová proti Rybakinovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Ženy v Ríme zabojujú vo finále, Kalininová proti Rybakinovej

Rybakinová sa teší na finálovú účasť.
Rybakinová sa teší na finálovú účasť.@lenarybakina
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 19. mája?

23:30 - Jelena Rybakinová v semifinále na antuke v Ríme, ktoré prerušil dážď, zdolala Lotyšku Jelenu Ostapenkovú 6:2, 6:4 a prvýkrát v kariére môže vyhrať dva turnaje v jednej sezóne. Vo svojom štvrtom tohtoročnom finále si Kazaška zahrá o celkovo piaty titul proti Ukrajinke Kalininovej.

Zostrih stretnutia Rybakinová- Ostapenková.
Flashscore
Vyjadrenie Rybakinovej po víťaznom súboji.
Flashscore

18:40 - Ukrajinská tenistka Angelina Kalininová sa stala prvou finalistkou dvojhry na turnaji WTA v Ríme. V semifinále v pozícii nasadenej tridsiatky zdolala jedenástku "pavúka" Rusku Veroniku Kudermetovovú 7:5, 5:7, 6:2. V dueli o titul nastúpi proti víťazke duelu medzi Kazaškou Jelenou Rybakinovou a Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

Zostrih zápasu Kalininová - Kudermetovová.
Flashscore

6:01 - V osudí rímskeho Masters zostáva už len kvarteto najlepších žien. Práve na talianskej antuke bude v piatok o postup do finále bojovať duo Kudermetovová, Kalininová, neskôr sa na oranžovom povrchu stretnú Ostapenková a Rybakinová. Práve posledná menovaná Kazaška je ako šiesta hráčka svetového rebríčka najväčšou favoritkou na celkový triumf.