Tennis Tracker: Zverev v Ženeve do osemfinále, Kovalík skončil v prvom kole kvalifikácie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Zverev v Ženeve do osemfinále, Kovalík skončil v prvom kole kvalifikácie
Aktualizované
Zverev nedal Eubanksovi v Ženeve žiadnu šancu.
Zverev nedal Eubanksovi v Ženeve žiadnu šancu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 23. mája?

20:00 - "Som veľmi šťastný, že môžem byť vo štvrťfinále. Zajtra si zahrám golf, budem mať deň voľna. Je fajn byť opäť tu," hovoril spokojný Zverev po postupe.

Pozápasový rozhovor Zvereva
Flashscore

19:45 - Alexander Zverev sa s Christopherom Eubanksom v osemfinále antukového turnaja v Ženeve dlho netrápil. Nemecký tretí hráč sveta vyprevadil Američana z kurtu po dvoch setoch 6:2, 6:3.

Zostrih zápasu Zverev - Eubanks
Flashscore

19:35Brandon Nakashima v Lyone vybojoval v troch setoch 7:6, 1:6, 7:5 výhru proti domácemu Arthurovi Rinderknechovi. Prvýkrát v sezóne uspel v dvoch dueloch po sebe a premiérovo v kariére postúpil do štvrťfinále antukového turnaja ATP. V ňom sa dvadsaťjedenročný Američan stretne s Francúzom Barrérém alebo krajanom Paulom.

19:00 - Slovenský tenista Jozef Kovalík si o hlavnú súťaž Roland Garros nezahrá. V prvom kole kvalifikácie podľahol Tomasovi Barriosovi Verovi z Čile v dvoch setoch 3:6, 5:7. 

18:45Emma Navarrová si v osemfinále antukového turnaja v Štrasburgu poradila so Švajčiarkou Jil Teichmannovou. Americká tenistka, 82. hráča sveta, zvíťazila po viac než dvoch hodinách 2:6, 6:3, 6:2. Jej ďalšou súperkou bude Ruska Anna Blinková.

Zostrih zápasu Navarrová - Teichmannová
Flashscore

14:10 - "Myslím, že som začala trochu pomaly a súperka hrala naozaj dobre. Musela som sa jednoducho zlepšiť a získať navrch vo výmenách, čo nebolo ľahké. Do druhého setu som vstúpila omnoho lepšie a v treťom sa Cristina, žiaľ, zranila. Snáď bude v poriadku," prehlásila v pozápasovom rozhovore Linetteová.

Pozápasový rozhovor Linetteovej
Flashscore

14:00Magda Linetteová vydrela v Štrasburgu výhru nad Španielkou Cristinou Buscaovou, ktorú porazila v troch setoch 4:6, 6:2, 6:2. Nasadená jednotka si tak zahrá turnajové osemfinále.

Zostrih zápasu Linetteová - Bucsaová
Flashscore

13:55 – Bývalá svetová jednotka Simona Halepová obvinila Medzinárodnú agentúru pre bezúhonnosť tenistu (ITIA) z toho, že zdržuje pojednávanie jej dopingového prípadu pred nezávislým tribunálom. Nedávna šampiónka Roland Garros a Wimbledonu nehrá od minuloročného US Open a od októbra má priebežne pozastavnú činnosť.

13:43 – Šiesty nasadený hráč turnaja v Lyone Sebastian Baez zdolal maďarského tenistu Martina Fucsovicsa v dvoch setoch 6:4, 7:6 a postúpil z prvého kola.

Zostrih zápasu Baez - Fucsovics
Flashscore

11:15 - Lukášovi Kleinovi stačilo 66 minút na to, aby sa dostal do druhého kola kvalifikácie o Roland Garros. Mariano Navone dlho nevzdoroval, Slovák vyhral pomerom 6:0 a 6:4. Kleina podržal najmä prvý servis (86 % vyhraných loptičiek) a prvý return, na ktorom bol proti Argentínčanovi dominantný - 54 % proti 14 %. 

Štatistika súboja.
Štatistika súboja.Flashscore

07:30 - V prvom kole kvalifikácie o Roland Garros sa v utorok predstavia dvaja Slováci. Krátko po 10:00 by mal na parížskych kurtoch predvádzať svoju hru Lukáš Klein v pozícii 26. nasadeného hráča a favorita zápasu. Súperom mu bude Argentínčan Mariano Navone.

Program bude zatvárať Jozef Kovalík. Aj on je v kvalifikácii nasadený ako 31. tenista, ale z pohľadu rebríčka to nebude žiadna extra výhoda. Proti bude stáť Tomas Barrios Vera z Čile (145. hráč ATP, Kovalík je na 143. mieste).