Tešil sa svet na duel Messiho s Ronaldom márne? Miami prišlo s jasným vyhlásením

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tešil sa svet na duel Messiho s Ronaldom márne? Miami prišlo s jasným vyhlásením

V Saudskej Arábii sa objavili správy o zápase Messi vs. Ronaldo.
V Saudskej Arábii sa objavili správy o zápase Messi vs. Ronaldo.Profimedia
Inter Miami tvrdí, že sa nedohodol na účinkovaní v Saudskej Arábii vo februári budúceho roka, čím vyvracia tvrdenia promotéra, ktorý v utorok oznámil, že tím z MLS bude čeliť dvom saudským klubom.

Niekoľko hodín po propagácii zápasu medzi mužstvami Lionela Messiho a Cristiana Ronalda americký klub poprel, že by boli potvrdené akékoľvek plány na predsezónne turné. Rovnako teda aj stretnutie s Al-Hilal vo februári budúceho roka v Riyadh Season Cupe.

"Začiatkom dnešného dňa bolo vydané oznámenie, v ktorom sa uvádza, že Inter Miami CF má naplánovaný zápas v Riyadh Season Cupe. Je to nepresné. Správa obsahovala vyhlásenia, ktoré sa pripisujú majiteľovi tímu Jorgemu Masovi. Mas sa v súvislosti s predsezónnym turnajom verejne ani súkromne nevyjadril" uvádza sa vo vyhlásení.

Osemnásobný držiteľ Zlatej lopty Messi, ktorý sa k tímu pripojil v júli a rozbehol majstrovskú jazdu v Ligovom pohári proti americkým a mexickým klubom, urobil z Miami žiadaný tím pre svetové súťaže.

Začiatkom tohto mesiaca klub oznámil, že plánovaná cesta na zápasy do Číny bola zrušená z dôvodu nepredvídaných okolností v ázijskej krajine. V tomto poslednom prípade sa odveta Messiho proti Ronaldovi ukázala ako príliš dobrá na to, aby bola pravdivá.

"Od prvého dňa si Inter Miami stanovil za cieľ byť globálnou značkou. S touto ambíciou sme viedli rozhovory s cieľom určiť náš predsezónny program na rok 2024. Tešíme sa, že sa naši hráči predstavia na prvom medzinárodnom turné, ktoré bude oznámené v najbližších týždňoch," vysvetlil klub.

V januári minulého roka sa Ronaldo po svojom prestupe do Al-Nassr prvýkrát predstavil v Saudskej Arábii s hviezdnym výberom Rijádu, ktorý prehral 4:5 s Parížom Saint-Germain, v ktorom nechýbali ani Messi, Neymar, Mbappé či Sergio Ramos.