Thomas a Thompson sa vyšantili, kariérne maximum pre Greena a Hardyho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Thomas a Thompson sa vyšantili, kariérne maximum pre Greena a Hardyho

Thomas a Thompson sa vyšantil, kariérne maximum pre Greena a Hardyho
Thomas a Thompson sa vyšantil, kariérne maximum pre Greena a HardyhoProfimedia
Program posledných NBA duelov sa niesol v duchu skvelých individuálnych predstavení a pamätných zápisov. Z tímového hľadiska zaujali výhry Clippers a Mavericks, ktorí si postrážili svoje pozície.

Detroit Pistons - Boston Celtics 99:111

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 91:114         

Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers 116:124

Na palubovke Brooklynu sa stretli mužstvá z prvých pätiek svojich konferencií. V domácom drese sa ďalším skvelým výkonom blysol Cameron Thomas. Americký mladík naposledy zaznamenal 44-bodové predstavenie, ktoré tentoraz ešte o tri body vylepšil, na víťazstvo proti Clippers to ale nestačilo. Hostia si postrážili štvrtú priečku západu, Nets sú na piatom mieste Východnej konferencie.

Chicago Bulls - San Antonio Spurs 128:104

Houston Rockets - Sacramento Kings 120:140

Utah Jazz - Dallas Mavericks 111:124

Utah hostil stretnutie mužstiev, ktoré zvádzajú boj o udržanie svojich pozícií. Káder Jazz chce zotrvať medzi najlepšou desiatkou Západnej konferencie, Mavericks si v rovnakej tabuľke chcú zaručiť miesto v prvej šestke. Plán vyšiel lepšie hosťom, ktorých potiahla dvojica Josh Green a Jaden Hardy - obaja hráči zaknihovali po 29 bodov a pripísali si kariérne maximá. Hostia sa musia obzerať za svoj chrbát, kde na každú ich chybu čakajú Portland a Oklahoma.

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 141:114

Warriors sa snažia o prienik medzi vrchnú šesticu západu a na ceste za týmto cieľom urobili najlepší možný krok. Výrazne im k tomu dopomohol Klay Thompson svojím 42-bodovým príspevkom, ktorý si zapísal aj vďaka dvanástim úspešným trojkám. Domáci sa s Oklahomou stretli v novom roku už po druhý raz a v oboch prípadoch sa tešili z víťazstva.

Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks 108:127