Udinese porazilo Empoli najtesnejším rozdielom, Neapol kráča za titulom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Udinese porazilo Empoli najtesnejším rozdielom, Neapol kráča za titulom

Aktualizované
Neapol v tejto sezóne nemá v lige konkurenciu.
Neapol v tejto sezóne nemá v lige konkurenciu.Profimedia
Futbalisti Udinese porazili v 26. kole talianskej Serie A Empoli na jeho trávniku 1:0. Hráči SSC Neapol potvrdili svoju excelentnú formu triumfom 2:0 nad Atalantou Bergamo. Rímske Lazio remizovalo s Bolognou bez gólov.

Empoli - Udinese 0:1 (0:0)

Gól: 54. Rodrigo Becão

Hostia potvrdili lepšie postavenie v tabuľke a po úspešne zvládnutom zápase im patrí 9. miesto, Empoli je 14. O osude stretnutia rozhodla 54. minúta a perfektne kopnutý roh, na konci ktorého bol Rodrigo Becão. Brazílčan skóroval v okolí bieleho bodu hlavou.

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 2:0 (0:0)

Góly: 60. Kvaracchelija, 77. Rrahmani

Rozprávková cesta celku spod Vezuvu pokračuje a o Scudetto ho môže pripraviť už len zázrak. Favorit stretnutia sa v prvom polčase proti nevyspytateľnej Atalante nedokázal presadiť, po hodine hry však prišiel prvý gól. Hoci kanonier Osimhen svoju šancu v 59. minúte zahodil, jeho kolega z ofenzívy Kvaracchelija ponúkol divákom o minútu neskôr krásnu sólo akciu, na konci ktorej prudko vystrelil zvnútra šestnástky. Juan Musso si s pokusom do ľavého horného kúta siete nedokázal poradiť.

Neapol potvrdil zisk troch bodov po perfektne kopnutom rohovom kope. Na jeho konci bol Amir Rrahmani, ktorý prudkou hlavičkou usmernil z okolia bieleho bodu loptu do brány. SSC má pred druhým Interom Miláno už osemnásťbodový náskok, Atalante patrí 6. priečka.

Bologna FC - SS Lazio 0:0