V derby cez kopec remíza, Trnava uspela pod Dubňom. Trenčín padol na východe

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
V derby cez kopec remíza, Trnava uspela pod Dubňom. Trenčín padol na východe
V derby cez kopec remíza, Trnava uspela pod Dubňom. Trenčín padol na východe
V derby cez kopec remíza, Trnava uspela pod Dubňom. Trenčín padol na východeTASR
Fortuna liga pokračovala v sobotu 22. októbra štyrmi zápasmi 15. kola. Tešia sa fanúšikovia v Michalovciach, Zlatých Moravciach a v Trnave.

MFK Ružomberok – MFK Dukla Banská Bystrica 1:1 (0:0)

Góly: 78. Gerec – 81. Faško

MFK Ružomberok remizoval s Duklou Banská Bystrica 1:1. Derby cez kopec bolo dlho veľmi diétne na šance. V druhom polčase diváci na prvý vzruch čakali do 78. minúty, keď Filip Lichý presným pasom našiel Štefana Gereca, ten si zasekol Jakuba Uhrinčaťa a zblízka otvoril skóre – 1:0. O tri minúty na to bolo vyrovnané, pričom ľavačkou sa presadil Michal Faško. Vzápätí na druhej strane Gerec odmietol ponuku na druhý gól.

MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 2:0 (0:0)

Góly: 46. Kanu, 80. Da Silva

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili nad AS Trenčín 2:0. Domáci rozhodli o svojom triumfe v druhom polčase, keďí sa presadili Wisdom Uda Kanu a Adler Da Silva. Michalovčanom patrí v tabuľke deviate miesto s jednobodovou stratou na ôsmy Trenčín.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - FC ViOn Zlaté Moravce 1:2 (0:0)

Góly: 90.+1 Popovič - 67. Duga, 77. Brenkus

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce zvíťazili na ihrisku MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:1. V stretnutí posledných dvoch tímov tabuľky padli góly až po prestávke. Hostia sa ujali vedenia v 67. minúte, keď si strelu Denisa Dugu nešťastne zrazil do siete jeden z domácich obrancov.

O desať minút pridal poistku striedajúci Adam Brenkus strelou k pravej žrdi. Domácim sa v závere podarilo už len skorigovať výsledok zásluhou Mihajila Popoviča. Zlaté Moravce sa vďaka tretiemu víťazstvu v sezóne odlepili z 11. miesta a preskočili Skalicu, Liptovský Mikuláš zostal na poslednej priečke.

MŠK Žilina – FC Spartak Trnava 1:2 (0:1)

Góly: 48. Ďuriš - 21. Savvidis, 67. Bukata

Futbalisti MŠK Žilina prehrali so Spartakom Trnava 1:2. Hostia po bezduchom výkone v Podbrezovej chceli pod Dubňom zabodovať naplno a ich plán začal napĺňať v 21. minúte Kyriakos Savvidis.

Domáci následne po zmene strán vyrovnali v 48. minúte z kopačky najlepšieho strelca tímu Dávida Ďuriša. Trnavský sen o troch bodoch premenil v realitu v 67. minúte Martin Bukata, ktorý využil zaváhanie žilinskej obrany.

MŠK tak zaknihoval tretiu prehru v sérii, hostia po kompaktnom výkone stiahli náskok vedúceho Slovana Bratislava v tabuľke na štyri body, prišli však o zranených Samuela Štefánika a Savvidisa.