V kádri dvadsaťjednotky nastalo pred odletom do Turecka päť zmien

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V kádri dvadsaťjednotky nastalo pred odletom do Turecka päť zmien

Mladí Slováci sa budú pripravovať v Turecku.
Mladí Slováci sa budú pripravovať v Turecku. Profimedia
V kádri slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov nastalo pred pondelňajším odletom na prípravný kemp v Turecku päť zmien. Z pôvodného menoslovu vypadli brankári Michal Kukučka (20) a Ľubomír Belko (21), obranca Marek Mičák (20) a stredopoliari Fares Shudeiwa (20) s Adamom Hanesom (20).

Dvojicu brankárov nahradili Jakub Surovčík s Marekom Teplanom, namiesto Mičáka prišiel Marián Tandara a v strede poľa zaskočili Jakub Rakyta a Lucas Demitra.

"Chceli sme zobrať 21 hráčov do poľa a troch brankárov, aby dostali všetci priestor. Stáva sa, že prídu zranenia a choroby, mrzí nás to. Budeme spokojní, keď absolvujeme všetky tréningové jednotky a v zápasoch sa ukážeme v dobrom svetle," uviedol k zmenám pre web Slovenského futbalového zväzu (SFZ) asistent trénera Tibor Goljan.

Slovenská dvadsaťjednotka si v Turecku zmeria sily s rovesníkmi zo Slovinska (22.3.), Bulharska (25.3.) a Severného Macedónska (28.3.). Jedným z ofenzívnych ťahúňov bude Adrián Kaprálik z MŠK Žilina, ktorý strelil v uplynulých troch zápasoch Fortuna ligy dva góly.

"Verím, že strelecké kopačky mám zbalené aj teraz a v Turecku nejaký zásah pridám," povedal s úsmevom Kaprálik. "Takmer všetkých chalanov poznám, hrali sme spolu, či proti sebe v lige, alebo aj v domácich mládežníckych kategóriách," dodal.