V Mníchove sa tešil Brady, fantastický duel Bills a Vikings. Packers konečne vyhrali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V Mníchove sa tešil Brady, fantastický duel Bills a Vikings. Packers konečne vyhrali

V Mníchove sa tešil Brady, fantastický duel Bills a Vikings. Packers konečne vyhrali
V Mníchove sa tešil Brady, fantastický duel Bills a Vikings. Packers konečne vyhraliProfimedia
Desiaty hrací deň NFL priniesol historicky prvý zápas v Mníchove, kde Tampa Bay Buccaneers porazila Seattle Seahawks. Skvelé predstavenie sa uskutočnilo medzi Buffalom Bills a Minnesotou Vikings. Po piatich prehrách dokázali vyhrať hráči Green Bay Packers.

Carolina Panthers - Atlanta Falcons 25:15

Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks 21:16

Prvýkrát v histórii zavítala NFL do kontinentálnej Európy, teda mimo Londýna. Hralo sa v mníchovskej Allianz Arene. Quaterback Tom Brady a jeho pasová hra výrazne dopomohli k výhre Tampy Bay. 45-ročná legenda mala na dosah rekord v počte nahádzaných prihrávok bez interception, lenže to hodil prvýkrát po 399 úspešných pasoch a za rekordom Aarona Rodgersa zaostal o tri prihrávky. Brady vyhral aj svoj štvrtý zápas mimo USA. Okrem Mníchova sa už tešil dvakrát v Londýne a raz v Mexiko City.

Tennessee Titans - Denver Broncos 17:10

Pittsburgh Steelers - New Orleans Saints 20:10

New York Giants - Houston Texans 24:16

Od Giants sú v konferencii lepší iba Eagles a Vikings. Newyorský tím predvádza výborné výkony, vyhral už svoj siedmy zápas. Defenzíva vygumovala ofenzívu Houstonu, ten skóroval jediný touchdown zásluhou Collinsa. Texans sú s jedinou výhrou jasne najhorším tímom sezóny.

Miami Dolphins - Cleveland Browns 39:17

Miami nenápadne, ale isto, kráča do play-off. Jasným spôsobom zaznamenalo siedmu výhru v sezóne. Toľko ich má v konferencii len Kansas City. Dolphins ukázali silu ofenzívy aj defenzívy v druhej a tretej štvrtine, kedy skórovali 23 bodov a inkasovali len tri.

Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars 27:17

Kansas vyhral svoj siedmy zápas sezóny a je naďalej na čele svoje konferencie. Toney, Valdes-Scantling a Gray skórovali tri touchdowny po sebe, až potom sa rozhýbala ofenzíva Jaguars, čo už bolo neskoro.

Chicago Bears - Detroit Lions 30:31

Buffalo Bills - Minnesota Vikings 30:33pp

Najlepší zápas doterajšieho priebehu sezóny v NFL. Od začiatku všetko vyzeralo veľmi dobre pre Buffalo, ktoré po polčase viedlo štrnásť bodov. Doma v tejto pozícii neprehrali Bills 52 rokov, ale neskutočná séria nakoniec skončila. Minnesota tromi touchdownami po sebe otočila skóre a potvrdila, že je tímom záverov. Kicker Bass dve sekundy pred koncom zachraňoval predĺženie.

K tomu výrazne pomohol quaterback domácich Josh Allen. Za stavu 27:23 pre Buffalo rozohrával z vlastného jedného yardu, lenže lopta mu vypadla a v end zóne ju zaľahol Kendricks. Druhú veľkú chybu spravila stále mladá hviezda v predĺžení, kedy hodila interception, druhý v zápase a keďže to bolo po field góle Vikings, hostia vyhrali svoj ôsmy zápas v sezóne.

Las Vegas Raiders - Indianapolis Colts 20:25

Los Angeles Rams - Arizona Cardinals 17:27

Green Bay Packers - Dallas Cowboys 31:28

Packers konečne zabrali a po piatich prehrách dokázali zvíťaziť, ale až po predĺžení. Ani táto výhra im výrazne nepomohla v snahe ešte odvrátiť blamáž a neúčasť v play-off, no pred Green Bay je naďalej veľa práce. V nedeľu hviezdil Watson, ktorý skóroval tri touchdowny. Z toho dva v štvrtej štvrtine, ktorá začínala vedením Dallasu 14:28. Kicker Crosby v predĺžení rozhodol field gólom. Dallas zaznamenal iba tretiu prehru v sezóne.

San Francisco 49ers - Los Angeles Chargers 22:16

Philadelphia Eagles - Washington Commanders (15.11. o 02:15)

Tradičnú pondelkovú dohrávku obstará tentoraz na Lincoln Financial Field najlepší a stále neporazený tím Philadelphia Eagles. Jeho súperom bude Washington Commanders. Domáci môžu vyhrať deviaty raz.