Veľké srdce šampióna. Patrik Kincl finančne podporil chorú samoživiteľku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Veľké srdce šampióna. Patrik Kincl finančne podporil chorú samoživiteľku

Držiteľ titulu v strednej váhe myslí aj na tých menej šťastných.
Držiteľ titulu v strednej váhe myslí aj na tých menej šťastných.Oktagon MMA
Šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA Patrik Kincl sa netají tým, že rád pomáha. Po fantastickom zápase s Alexom Lohorém na turnaji s poradovým číslom 35 si domov odniesol viac ako dvetisíc eur za výkon večera. Polovica sumy následne putovala na dobrú vec.

Kincl odovzdal peniaze matke z Hradca Králové, ktorá je samoživiteľkou a podstupuje chemoterapiu. Bojovník kvôli okolnostiam dokonca na výhru nečakal a sumu jej doručil už 20. septembra. 

"Oslovil som niekoľko ľudí v okolí, chcel som podporiť niekoho z Hradca. Správa o večne usmiatej mamičke mi vyrazila dych. Tak trochu sa poznáme z jedného miestneho podniku, kde pracuje. Tykať sme si začali po tom, ako ma poslala viete kam, že už mi nebude vymenovávať všetky domáce limonády, ktoré robia. Nechápem, že jej rupli nervy už pri stodvadsiatom pokuse. Je to fakt super ženská. Nevedel som, ako informáciu o jej chorobe spracovať," prezradil šampión, ktorého s najväčšou pravdepodobnosťou čaká na záver roka odveta s Karlosom Vémolom.

Ako to už býva zvykom, objavili sa aj zlé jazyky, ktoré tvrdili, že si Kincl takýmto spôsobom robí reklamu. Tridsaťdvaročný bojovník sa proti týmto tvrdeniam ostro ohradil.

"Je to téma, o ktorej sa so ženou doma bavíme. Máme dcéru a s výchovou nám pomáha rodina, takže si neviem predstaviť, že je na to niekto sám. Fakt, že som pomohol matke samoživiteľke, nesúvisel s tým, že som získal prémiu za zápas. Nie je to o tom, že by som mal peňazí na rozhadzovanie, mohol som vziať baby na dovolenku. Myslím si však, že si to môžeme odpustiť a niekomu pomôcť."