Veréb tvrdil, že žiadny Slovák neodíde z Budapešti ako víťaz. Dobiáš ho uspal v druhom kole

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Veréb tvrdil, že žiadny Slovák neodíde z Budapešti ako víťaz. Dobiáš ho uspal v druhom kole

Veréb (vľavo) zrejme oľutoval veľkohubé vyhlásenia. Dobiáš (vpravo) sa s ním na domácej pôde nemaznal.
Veréb (vľavo) zrejme oľutoval veľkohubé vyhlásenia. Dobiáš (vpravo) sa s ním na domácej pôde nemaznal.RFA
Organizácia Real Fight Arena uskutočnila v sobotu 4. februára premiérové podujatie v Budapešti. Pozornosť pútal predovšetkým hlavný ťahák medzi favorizovaným Istvánom Verébom (35) a Slovákom Michalom Dobiášom (31) v MMA.

Duel sprevádzali štipľavé poznámky zo strany dvojnásobného olympionika v zápasení, ktorý sa rozhodol duel okoreniť tak, ako to už v MMA býva zvykom a vyhlásil, že ani jeden zástupca Slovenska neodíde domov s víťazstvom. Dovtedy neporazený Maďar doslova hýril sebavedomím, a tak musel podceňovaný zástupca OFA gymu podať životný výkon.

Dobiáša síce skúsený wrestler dokázal viackrát dostať na zem, no inkasoval niekoľko tvrdých úderov lakťami. V druhom kole prišiel pre domácich fanúšikov šok. Veréb nechal v snahe o takedown súperovi príliš veľa priestoru, Dobiáš nasadil efektívnu gilotínu a Maďar sa musel vzdať. 

"Ide o splnený sen. Moje zápasenie na zemi bolo vždy veľmi slabé, ale dnes sa ukázalo, že viem už aj to. Som mladý a posúvam sa vpred, ani olympionik pre mňa nepredstavuje prekážku. Dostal príučku. Je jedno, odkiaľ človek je, dôležité je, čo má v srdci," prezradil tesne po zápase bojovník s prezývkou "Šaman".