Allegri vtipkoval o situácii Pogbu, proti Sampdorii by mal byť k dispozícii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Allegri vtipkoval o situácii Pogbu, proti Sampdorii by mal byť k dispozícii

Pogba v tejto sezóne v drese Juventusu veľa vody nenamútil.
Pogba v tejto sezóne v drese Juventusu veľa vody nenamútil.Profimedia
Francúzsky reprezentant Paul Pogba (29) by mal byť k dispozícii na nedeľný duel Juventusu so Sampdoriou Janov. Turínsky veľkoklub ho vyradil z kádra pred duelom Európskej ligy s Frankfurtom (1:0) pre disciplinárne dôvody.

Pogba v aktuálnej sezóne bojuje so zraneniami a podľa informácií portálu Gazzetta dello Sport nepodával na tréningoch v uplynulých dňoch optimálne výkony, v stredu navyše meškal. Vedenie mu okrem vyradenia z kádra udelilo aj pokutu. Silnejú tak zvesti o jeho letnom odchode.

Tréner Massimiliano Allegri však na štvrtkovej tlačovej konferencii po víťazstve nad nemeckým celkom situáciu zľahčoval: "Myslím, že dnes Pogba prišiel načas, takže od zajtra bude k dispozícii," uzavrel s úsmevom. Kontroverzný futbalista sa v lete do Juventusu vrátil po pôsobení v Manchestri United a podpísal zmluvu na štyri roky, v aktuálnom ročníku však nastúpil len do dvoch zápasov. 

Francúz ešte v auguste nahneval manažment klubu, pretože odmietol podstúpiť operáciu menisku po konzervatívnej liečbe. O mesiac neskôr však musel zmeniť názor, keď videl, že sa rekonvalescencia nevyvíja dobre.

Gazzetta uvádza, že predchádzajúce vedenie, ktoré odstúpilo 28. novembra minulého roka, dokonca zvažovalo odstránenie tímových bonusov z jeho zmluvy, hoci hráč nie je ochotný znovu diskutovať o svojom plate, ani napriek zdravotným problémom. Pogba zarába v Turíne osem miliónov eur plus dva v príplatkoch a jeho kontrakt vyprší v júni 2026.