Antuková sezóna pokračuje, začínajú sa turnaje v Barcelone, Stuttgarte či Mníchove

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Antuková sezóna pokračuje, začínajú sa turnaje v Barcelone, Stuttgarte či Mníchove
Minulý rok vyhral v Barcelone Alcaraz (vľavo), titul pre zranenie neobháji. Tsitsipas prichádza do Katalánska ako víťaz Masters v Monte Carle.
Minulý rok vyhral v Barcelone Alcaraz (vľavo), titul pre zranenie neobháji. Tsitsipas prichádza do Katalánska ako víťaz Masters v Monte Carle.AFP
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 15. apríla?

21:40 - Karolína Plíšková vo svojom prvom tohtoročnom vystúpení na antuke vo francúzskom Rouene prerušila sériu troch prehier. Proti 178. hráčke sveta Poline Kudermetovovej, kvalifikantke a mladšej sestre súčasnej svetovej devätnástky, oslavovala prvé víťazstvo po takmer dvoch mesiacoch a zdolala ju po setoch 7:5, 1:6, 7:5. V druhom kole vyzve Američanku Sloane Stephensovú.

19:24 - Američanka Sloane Stephensová si po roku opäť poradila s krajankou Peyton Steransovou a opäť otočila z 0:1 na sety. Grandslamová šampiónka zvíťazila 1:6, 6:1, 6:3 na antukovom turnaji WTA 250 v hale vo francúzskom Rouene a čaká na víťazku duelu medzi Karolínou Plíškovou a Veronikou Kudermetovovou.

18:55 - Bývalý tretí hráč sveta Dominic Thiem na antukovom turnaji ATP 250 v Mníchove prehral 4:6, 4:6 so Španielom Alejandrom Morom, ktorý si pripísal prvé víťazstvo na okruhu ATP.

17:45 - Britský tenista Jack Draper postúpil do 2. kola turnaja ATP v Mníchove. V pondelňajšom stretnutí zdolal v troch setoch Čecha Víta Kopřivu 6:1, 5:7, 6:4.

Zostrih víťazného zápasu Drapera.
Flashscore

16:31 - Mirra Andrejevová na turnaji WTA 250 v Rouene prerušila sériu troch prehier a pripísala si prvé víťazstvo od januárového Australian Open. Šestnásťročná Ruska, ktorá pre zranenie ruky vyše mesiaca nehrala, v prvom kole deklasovala bývalú semifinalistku French Open Naďu Podoroskú 6:1, 6:3. O svoje druhé štvrťfinále v kariére na vrcholnom turné sa stretne s Fionou Ferrovou alebo krajankou Elinou Avanesianovou.

16:30 - Rebríček ATP stále vedie Djokovič, Kovalík preskočil Molčana.

14:57 - Roberto Bautista začal domáci turnaj v Barcelone víťazstvom 6:3, 7:6 nad Romanom Safiullinom, ktorému odplatil tesnú prehru z vlaňajšieho Wimbledonu. Bývalý deviaty a teraz 84. hráč svetového rebríčka nastúpi v ďalšom kole proti Karenovi Chačanovovi.

Zostrih stretnutia Safiulin - Bautista.
Flashscore

14:10 - Argentínsky tenista Facundo Diaz Acosta postúpil do 2. kola turnaja ATP v Barcelone po výhre nad domácim Danielom Rinconom 6:1, 6:4.

13:20 - Daniel Evans sa tento rok naďalej trápi. Bývalý 21. hráč sveta prehral v prvom kole v Barcelone s Brandonom Nakashimom 6:7, 2:6, čím si zhoršil svoju tohtoročnú bilanciu na 3:10 a vypadol z TOP 60 pre neobhájenie vlaňajšej semifinálovej účasti. Američan bude prvým súperom nasadenej dvojky Andreja Rubľova.

10:30 - V novom týždni sa tenisoví fanúšikovia môžu tešiť na obrovskú porciu turnajov. Muži štartujú v hlavných súťažiach na okruhu ATP v španielskej Barcelone (500), rumunskej Bukurešti (250) a nemeckom Mníchove (250), zatiaľ čo ženy čaká nemecký Stuttgart (500) a francúzsky Rouen (250). Všetky podujatia sa hrajú na antuke, z toho iba ženy v hale.