AS Rím bez Mourinha neuspel, Juventus zdolal Sampdoriu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
AS Rím bez Mourinha neuspel, Juventus zdolal Sampdoriu
Aktualizované
Juventus strelil Sampdorii štyri góly.
Juventus strelil Sampdorii štyri góly.Profimedia
Futbalisti turínskeho FC porazili v zápase 26. kole talianskej Serie A Lecce na jeho trávniku 2:0. Uspeli aj hráči Fiorentiny a Sassuola, ktoré zdolalo AS Rím. Juventus sa posunul na 7. miesto tabuľky po víťazstve nad Sampdoriou.

US Lecce - FC Turín 0:2 (0:2)

Góly: 20. Singo, 23. Sanabria

Hosťom stačili na rozhodnutie zápasu tri minúty. Najskôr poslal Alexej Mirančuk do pokutového územia center, ktorý spracoval Stephane Singo a zakončil presne do ľavého spodného kúta siete. O chvíľu na to pečatil skóre Antonio Sanabria. Turín je po trojbodovom zápise na 7. mieste, Lecce patrí 15. priečka.

AS Rím - U.S Sassuolo 3:4 (1:3)

Góly: 26. Zalewski, 51. Dybala, 90.+5 Wijnaldum - 13. a 18. Laurienté, 45.+4 Berardi, 75. Pinamonti

ČK: 45.+3 Kumbulla

Domáci opäť ukázali, že disciplína im veľa nehovorí. Na lavičke AS chýbal potrestaný José Mourinho a jeho zverenci sa v zápase so Sassuolom príliš nevyznamenali. Za stavu 1:2 videl červenú kartu Kumbulla, hostia pridali tretí gól a získali početnú výhodu. Duel ponúkol ďalšie dva presné zásahy, AS však dokázalo už len korigovať v nadstavenom čase.

Juventus FC - Sampdoria Janov 4:2 (2:2)

Góly: 26. a 64. Rabiot, 11. Bremer, 90+4. Soulé – 31. Augello, 32. Djuričić

Turínsky gigant hral opäť fanúšikom na nervy, keďže v priebehu dvoch minút prišiel o dvojgólové vedenie a v zápase so Sampdoriou, ktorá bojuje o holé prežitie v najvyššej súťaži, sa musel na trojbodový zisk poriadne nadrieť.

V druhom dejstve sa však prejavila kvalita favorita, ktorý v poslednom čase púta pozornosť aj mimofutbalovými kauzami. V Taliansku sa tento týždeň objavili správy, že by klubu mohli vrátiť odpočítaných 15 bodov, čo by poriadne zamotalo dianím v lige. V tejto chvíli však "starej dáme" patrí 7. priečka a od šiestej Atalanty ju delia len štyri body.

Ďalšie výsledky:

Cremonese - Fiorentina 0:2 (0:1)

Góly: 27. Mandragora, 50. Cabral

Hellas Verona - AC Monza 1:1 (0:0)

Góly: 51. Verdi - 55. Sensi

Slovenský reprezentant Ondrej Duda odohral celý zápas a v 63. minúte videl žltú kartu.

Tabuľka talianskej ligy po 26. kole.
Tabuľka talianskej ligy po 26. kole.Flashscore