Lecce prišlo o šesťzápasovú sériu bez prehry, Gyömbér sa zranil, Lobotka s tromi bodmi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lecce prišlo o šesťzápasovú sériu bez prehry, Gyömbér sa zranil, Lobotka s tromi bodmi

Aktualizované
Lecce prišlo o šesťzápasovú sériu bez prehry, Gyömbér sa zranil, Lobotka s tromi bodmi
Lecce prišlo o šesťzápasovú sériu bez prehry, Gyömbér sa zranil, Lobotka s tromi bodmiProfimedia
Futbalisti Hellasu Verona vyhrali v sobotnom dueli 19. kola talianskej ligy doma nad US Lecce. V slovenskom súboji Gyömbér (30) vs. Lobotka (28) uspel druhý menovaný. Stopér Salernitany odohral iba šestnásť minút. Pre zranenie musel striedať.

Fiorentina - Turín 0:1 (0:1)

Gól: 33. Mirančuk

Krátko po polhodine sa do streleckej listiny zapísal iba jediný strelec a to Aleksej Mirančuk, keď zariadil triumf Turína. Hostia v lige vyhrali po štyroch kolách, v ktorých trikrát remizovali. Pre "fialky" je to druhá prehra v rade. 

US Salernitana – SSC Neapol 0:2 (0:1)

Góly: 45.+3 Di Lorenzo (Anguissa), 48. Osimhen

Líder Serie A pricestoval na pôdu šestnásteho celku po prekvapivom zlyhaní v domácom pohári s Cremonese. V najvyššej súťaži ale zverenci Luciana Spallettiho ďalší šok nepripustili. V súboji mali prevahu, ktorú po prvý raz zužitkovali v nadstavenom čase prvého dejstva. Prvý gól v ročníku strelil prudkou ranou pod brvno Di Lorenzo

Tlak a fakt, že sú hostia lepší, znásobil krátko po prestávke Osimhen. Pre Nigéríjčana to bol trinásty presný zásah. Na čele kanonier má pred druhým Martínezom z Interu náskok štyri góly. "Partenopei" dosiahli ako prví v sezóne na 50-bodovú hranicu. K titulu sú tak čoraz bližšie.

Stanislav Lobotka odohral v drese Neapola celý duel. Jeho krajan stopér Salernitany Norbert Gyömbér nastúpil s kapitánskou páskou na ľavom rukáve, ale stretnutie sa pre neho skončilo už po pätnástich minút po súboji s protihráčom odkríval do šatne.

Hellas Verona – US Lecce 2:0 (1:0)

Góly: 40. Depaoli, 54. Lazovič

Lecce vstupovalo do súboja so šesťzápasovou sériou bez prehry. Počas nej vyhrali s Laziom a naposledy remizovali doma s AC Miláno. So zachraňujúcou sa Veronou, ktorá naháňa každý bod, ťahali za kratší koniec už po prvom dejstve. Domácich dostal do vedenia Depaoli, ktorý umiestnenou hlavou k žrdi prekonal brankára Falconeho

Po zmene strán sa vrátili na trávnik aktívnejšie futbalisti Verony. Najprv Ilič pálil do brvna, ale zakrátko už bol rozdiel dvojgólový. Kapitán Lazovič unikol po ľavej strane a strelou na prvú žrď prekonal hosťujúceho brankára. Napriek triumfu je Verona naďalej v pásme zostupu na 18. mieste tabuľky, Lecce je priebežne štrnáste.