Aston Villa sa trápi, Gerrard si chce získať fanúšikov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Aston Villa sa trápi, Gerrard si chce získať fanúšikov

Steven Gerrard sa so svojím mužstvom trápi. V lige im patrí 16. priečka.
Steven Gerrard sa so svojím mužstvom trápi. V lige im patrí 16. priečka.Profimedia
Hlavný kormidelník Aston Villy Steven Gerrard (42) zdôraznil, že sa bude naďalej snažiť získať si priazeň fanúšikov klubu, s ktorým sa mu aktuálne nedarí. Pred výkopom s Chelsea reagoval na kritické hlasy.

Jedna z ikon Liverpoolu FC má pred sebou náročnú úlohu. Po odchode z Rangers zamieril minulý rok v novembri na lavičku Aston Villy. V prebiehajúcej sezóne ale nejde všetko podľa jeho predstáv. 

Mužstvo vedené trénerom Stevenom Gerrardom je s deviatimi bodmi na 16. mieste. Od zostupového pásma sú vzdialení na tri body. Napriek nevydarenému úvodu sezóny chce štyridsaťdvaročný lodivod dokázať, že je tým správnym mužom pre Aston Villu

V ostatnom dueli len remizovali na ihrisku Nottighamu 1:1. Fanúšikovia Aston Villy vyhnali po záverečnom hvizde Gerrarda z ihriska. 

"Je pravda, že si musím získať priaznivcov na svoju stranu. Od prvého dňa, odkedy som prišiel, až po ten posledný, verím, že to bude dlho, sa budem naďalej o to snažiť. Chcem fanúšikom dokázať, že som tým správnym mužom na trénerskej lavičke ich klubu," povedal Steven Gerrard novinárom pred stretnutím s Chelsea. 

Bilanca vzájomných súbojov je naklonená na stranu Chelsea.
Bilanca vzájomných súbojov je naklonená na stranu Chelsea.Flashscore

Londýnsky celok prežíva úplne opačné emócie. Po príchode kormidelníka Grahama Pottera neprehrali štyri súboje v rade naprieč všetkými súťažami. V Premier League im patrí štvrtá priečka. 

"Nepochybujem o sebe. Verím si. Samozrejme, vždy musíte prijať kritiku. Uvedomiť si z čoho plynie a využiť to k zlepšeniu situácie," dodal Gerrard. Zápas 11. kola je na programe v nedeľu od 15:00.