Barcelona v prvom semifinále Copa del Rey porazila Real Madrid, rozhodol vlastný gól

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona v prvom semifinále Copa del Rey porazila Real Madrid, rozhodol vlastný gól

Hráči Barcelony sa po vlastnom góle Militaa môžu tešiť z lepšieho vstupu do semifinále.
Hráči Barcelony sa po vlastnom góle Militaa môžu tešiť z lepšieho vstupu do semifinále.TASR
Futbalisti Barcelony vyhrali v prvom semifinálovom stretnutí Copa del Rey na pôde Realu Madrid tesne 1:0. Odveta je na programe 5. apríla.

Real Madrid - FC Barcelona 0:1 (0:1)

Góly: 26. Militao (vl.)

Lepšie začali domáci, ale Modrič v nádejnej pozícii mieril do bočnej siete a Benzema sa presadil z ofsajdového postavenia po tom ako mu prihrávku na zadnú žrď adresoval Vinícius. Zdalo sa, že aj Barcelona skórovala po postavení mimo hry, no VAR všetko zmenil a hostia išli do vedenia. Kessié obdržal prihrávku za obranu a aj keď Courtois zasiahol, tak lopta sa nešťastne od Édera Militaa odrazila späť za čiaru.

Po zmene strán mal Real Madrid jasnú hernú prevahu, súpera zavrel v blízkosti pokutového územia. Napriek tomu si nevedel vypracovať príležitosti. Mohol za to pykať v 72. minúte, keď Kessié dostal prihrávku do druhej vlny a bol sám v šestnástke. Strelu z gólovej šance nasmeroval do spoluhráča Fatiho.

Rodrygo to vyskúšal spred pokutového územia, mieril tesne vedľa. Rovnako tak Militao hlavičkou z nadstaveného času. "Blaugranas" po taktickej stránke zvládli stretnutie výborne, Real sa nedostal cez defenzívny blok a na domácom štadióne prehral.

Mal síce 64-percentné držanie lopty a trinásť striel, no ani jednu medzi tri tyče. Preto bude musieť v odvete doháňať manko.