Real Madrid hladko porazil Elche, dva góly Benzemu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid hladko porazil Elche, dva góly Benzemu

Benzema potiahol Real Madrid k výhre.
Benzema potiahol Real Madrid k výhre.Profimedia
Real Madrid vyhral v dohrávke 21. kola španielskej La Ligy proti Elche, ale z druhého miesta stráca na vedúcu Barcelonu osem bodov. Hostia sú poslední.

Real Madrid - Elche 4:0 (3:0)

Góly: 31. Benzema, 45+1. Benzema (oba z pen.), 8. Asensio, 80. Modrič

Favorit išiel veľmi rýchlo do vedenia po krásnom sóle Marca Asensia, ktorý si to nasmeroval proti presile súperov do šestnástky a presnou strelou otvoril skóre. Karim Benzema mohol rybičkou zvýšiť vedenie, tesne minul bránku, ale do streleckej listiny sa dvakrát zapísal z pokutových kopov.

Najskôr Real Madrid dostal k dispozícii prvý za ruku Roca a druhý po faule Gonzáleza na Rodryga. Francúzsky kapitán sa ani raz nepomýlil, takže do prestávky bolo vymaľované. Do štatistických ukazovateľov sa túžil zapísať aj spomínaný Rodrygo, no brankár Badía mu zlikvidoval dve veľké šance.

Po hodine hry nedokonal Benzema hetrik, bol na konci veľkej peknej kombinácie, nemieril presne. Badía vytiahol aj hlavičku Asensia. "Biely balet" sa predsa len presadil aj v druhej polovici, krásnou strelou z hranice šestnástky do rohu bránky sa blysol Luka Modrič. Následne Odriozola vo výbornej pozícii prekopol brvno.

Real hral bez zranených opôr Courtoisa či Mendyho. Žalúdočné problémy trápili Kroosa a Vinícius stál kvôli žltým kartám. Zverenci trénera Carla Ancelottiho strelili druhýkrát v aktuálnom ročníku La Ligy štyri góly. V posledných troch dueloch sa presadili celkovo v trinástich prípadoch.