Hviezdou dvojnásobného predĺženia Durant, James rozhodol dve sekundy pred koncom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hviezdou dvojnásobného predĺženia Durant, James rozhodol dve sekundy pred koncom

LeBron James bránený Tarim Easonom.
LeBron James bránený Tarim Easonom.Profimedia
Basketbalová NBA zažila v noci viaceré zaujímavé súboje. Medzi ne patrí dvojnásobné predĺženie v Utahu či rozdielový kôš LeBrona Jamesa (38) menej ako dve sekundy pred koncom.

Utah - Phoenix 137:140 2pp

Basketbalisti Phoenixu zvíťazili v noci na pondelok v dramatickom na palubovke Utahu až po dvojnásobnom predĺžení. Oporou Suns bol Kevin Durant, ktorý zaznamenal 39 bodov, desať asistencií a osem doskokov. V predĺžení si pripísal osem bodov. V jeho závere zablokoval trojkový pokus Lauriho Markkanena s klaksónom, Fín dokončil duel s 38 bodmi a 17 doskokmi.

Brooklyn - Philadelphia 99:121

Philadelphia dala zabudnúť na dve prehry po sebe, triumfovala druhý raz v sérii a na čele Východnej konferencie zostáva v závese za Bostonom, ktorý tesne vyhral v Memphise. Hostia sa odtrhli Brooklynu v závere druhej štvrtiny, po polčasovej prestávke náskok zveľadili a v jednom momente viedli dokonca o 27 bodov.

76ers ťahali s 32, respektíve 25 bodmi Joel Embiid a Tyrese Maxey, na strane domácich nastrieľal viac ako 20 bodov len Lonnie Walker IV (26). Nets sú na Východe na jedenástej priečke.

LA Lakers - Houston 105:104

Bláznivý záver videli diváci v Los Angeles, kde Lakers porazili Rockets najmenším možným rozdielom. Najviac bodov zaknihoval (37, najlepší sezónny výkon) a rozhodujúci kôš z tresného hodu premenil 1,9 sekundy pred koncom LeBron James. Žijúca legenda k tomu pridala šeť doskokov a osem asistencií Z pohľadu bodov sa mu priblížil len spoluhráč Anthony Davis (27).

Lakers si vylepšili pozíciu v Západnej konferencii, patrí im šiesta pozícia s bilanciou osem výher, šesť prehier. Houston je ďalší v poradí so štatistikou 6-5, k dobru má tri stretnutia.

Ďalšie výsledky:

Toronto - Detroit 142:113

Indiana - Orlando 116:128

Cleveland - Denver 121:109

Dallas - Sacramento 113:129

Memphis - Boston 100:102

Portland - Oklahoma City 91:134