Prvé famózne vystúpenie Wembanyamu si odniesol Phoenix, Embiid potiahol 76ers

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prvé famózne vystúpenie Wembanyamu si odniesol Phoenix, Embiid potiahol 76ers

Wembanyama bol blízko k 40-bodovému zápisu.
Wembanyama bol blízko k 40-bodovému zápisu.Profimedia
Zdá sa, že zámorská NBA sa má na čo tešiť. Najvyšší výber tohtoročného draftu sa zahrial do správnej prevádzkovej teploty a na palubovke Phoenixu výrazne zažiaril. Káder Philadelphie potiahlo za výhrou tradičné meno.

Philadelphia - Toronto 114:99

Vo Wells Fargo Center nastúpili 76ers na svoj tretí tohtosezónny súboj, pre Raptors to bol už súťažný zápas s poradovým číslom šesť. Obe mužstvá však mali na konte dve výhry.

Tretiu pridali na svoje konto domáci hráči, ktorí dokázali uspieť v každej zo štyroch štvrtín. Výrazne sa pod to podpísala opora v podobe Joela Embiida, Kamerunčan nazbieral 28 bodov, 13 doskokov a sedem asistencií. Na druhej strane barikády sa najviac darilo Scottovi Barnesovi s 24 bodmi a ôsmimi doskokmi i asistenciami.

Phoenix - San Antonio 121:132

Štadión Footprint Center hostil duel celkov, ktoré doposiaľ dvakrát zvíťazili i prehrali. V kádri hostí sa k prvému viac než kvalitnému predstaveniu namotivovala tohtoročná draftová jednotka. Najlepším doterajším zápisom Victora Wembanyamu bol 21-bodový výkon proti Houstonu, tentoraz ho Francúz značne vylepšil.

Vysokánsky mladík v drese Spurs si k svojmu menu pripísal až 38 bodov, pridal 10 doskokov a dve asistencie. Týmto počinom sa v histórii San Antonia zaradil k Davidovi Robinsonovi a stal sa druhým nováčikom, ktorý z úvodných piatich zápasov vyťažil viac ako 100 bodov. Vlajku Suns sa snažil pozdvihnúť najmä Devin Booker svojimi 31 bodmi, deviatimi doskokmi a 13 asistenciami. Z výhry sa však tešili hostia.

Ďalšie výsledky:

New Orleans - Detroit 125:116

Utah - Orlando 113:115