Bayern a Neapol si v LM zastrieľali, Inter zdolal v šlágri kola Barcelonu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern a Neapol si v LM zastrieľali, Inter zdolal v šlágri kola Barcelonu

Aktualizované
Český tím narazil na favorizovaný bavorský veľkoklub.
Český tím narazil na favorizovaný bavorský veľkoklub.Profimedia
Futbalisti Bayernu Mníchov zvíťazili v utorkovom zápase Ligy majstrov nad Viktoriou Plzeň vysoko 5:0. Za domácich odchytal celý zápas Marián Tvrdoň. Ajax doma vybuchol proti Neapolu v zostave so Stanislavom Lobotkom 1:6, zatiaľ čo šláger kola vyznel v prospech Interu s Milanom Škriniarom, ktorý najtesnejším rozdielom 1:0 porazil Barcelonu. Liverpool triumfoval nad Rangers.

skupina A

Liverpool - Rangers 2:0 (1:0)

Góly: 7. Alexander-Arnold, 53. Salah (pen)

Ajax - SSC Neapol 1:6 (1:3)

Góly: 9. Kudus - 18. a 47. Raspadori, 33. Di Lorenzo, 45. Zielinski, 63. Kvaratskhelia, 81. Simeone

Ako prví sa dostali do vedenia domáci, no Neapol začal od 18. minúty potvrdzovať úlohu favorita. Na presný zásah Giacoma Raspadoriho nadviazali do polčasu Giovanni Di Lorenzo a Piotr Zielinski. Raspadori pridal ďalší gól hneď po prestávke a na konečný výsledok upravil Giovanni Simeone po vylúčení Dušana Tadiča. Neapol tak potvrdzuje výbornú formu, po troch zápasoch má na konte plný počet bodov a skóre 13:2.

tabuľka skupiny A

skupina C

Bayern Mníchov - FC Viktoria Plzeň 5:0 (3:0)

Góly: 7. a 51. Sané, 13. Gnabry, 21. Mané, 59. Choupo-Moting

Nemecký veľkoklub viedol už v polčase o tri góly, oproti súperovi mal jasne navrch a postupne sa gólovo presadili Leroy Sané, Serge Gnabry a Sadio Mané. Prvý z nich skóroval aj krátko po prestávke a na konečných 5:0 upravil po hodine hry Eric Maxim Choupo-Moting. Tesne predtým nastúpil do zápasu ďalší slovenský hráč Erik Jirka. Záver duelu na malú chvíľu prerušil fanúšik, ktorý vbehol na hraciu plochu.

Inter - Barcelona 1:0 (1:0)

Gól: 45.+ 2 Calhanoglu

Skupina smrti sa stáva čoraz zamotanejšou. Milánsky Inter dal zabudnúť na nevydarený vstup do ligovej sezóny a na vlastnom trávniku porazil slávnu Barcelonu. V nadstavenom čase prvého polčasu strelil víťazný gól Calhanoglu. Záver stretnutia sa niesol v napínavom duchu a rozhodcovia nadstavovali až osem minút. Inter si však vedenie postrážil. V základnej zostave Interu nastúpil Milan Škriniar.

tabuľka skupiny C