Body Slovákov v zámorí, supertalent Bedard s ďalším famóznym predstavením

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Body Slovákov v zámorí, supertalent Bedard s ďalším famóznym predstavením

Mladý Kanaďan neprestáva udivovať hokejový svet.
Mladý Kanaďan neprestáva udivovať hokejový svet.Profimedia
Nižšie zámorské hokejové súťaže ponúkli bodové zápisy slovenských hokejistov. Svojím vystúpením opäť raz zaujal nezastaviteľný Connor Bedard (17), ktorý režíroval výhru svojho tímu vo WHL.

Ontario Reign - Coachella Valley Firebirds 1:6

Slovenský hokejový útočník Martin Chromiak strelil gól v nočnom zápase zámorskej AHL, no jeho Ontario doma vysoko prehralo. Krídelník otvoril skóre duelu v 15. minúte, keď sa presadil z dorážky pred bránkou, no potom už dominovali hostia. V druhej tretine sa štyrikrát presadili a v záverečnej pridali ďalšie dva zásahy. Chromiak zaznamenal v 34 zápasoch sezóny 13 gólov a 10 asistencií.

Rockford IceHogs - Texas Stars 3:5

Bodoval aj Marián Studenič, ktorý osemnástou sezónnou asistenciou prispel k výhre Texasu na ľade Rockfordu. V 47 stretnutiach ročníka získal 33 bodov. Stars sa nachádzajú na čele Centrálnej divízie, hosťom patrí v rovnakej tabuľke štvrtá priečka.

Swift Current Broncos - Kamloops Blazers 3:6

V kanadskej juniorke Western Hockey League (WHL) sa presadil Jakub Demek. Devätnásťročný krídelník sa len nedávno vrátil na klziská po dlhodobom zranení a v noci na štvrtok zaznamenal prvý bod v druhom zápase v drese Kamloops Blazers. Demek prihral v 57. minúte na gól Connora Lewisa, ktorým hostia potvrdili triumf na ľade Swift Current Broncos.

Regina Pats - Medicine Hat Tigers 6:3

Vo WHL je nezastaviteľný Connor Bedard. Supertalent bol pri všetkých góloch svojej Reginy Pats, ktorá zdolala Medicine Hat Tigers. Výkonom zaujal aj jeho spoluhráč Tanner Howe, na úspechu sa podieľal dvomi zásahmi a dvomi gólovými prihrávkami. Bedard zaznamenal gól a päť asistencií a v 43 dueloch má na konte už 111 bodov (52+59). Jeho mužstvo je na šiestom mieste Východnej konferencie.