Oktagon uskutoční v Bratislave turnaj pod holým nebom, podujatie nahradí ikonickú Štvanicu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Oktagon uskutoční v Bratislave turnaj pod holým nebom, podujatie nahradí ikonickú Štvanicu
Oktagon predstaví v Bratislave veľkolepú show.
Oktagon predstaví v Bratislave veľkolepú show.Oktagon MMA
Organizácia Oktagon MMA potešila fanúšikov na Slovensku. 20. júla sa v bratislavskej Peugeot Arene (bývalá NTC arena) uskutoční turnaj s poradovým číslom 59, ktoré v kalendári nahradí podujatie na pražskej Štvanici. Promotéri to oznámili na tlačovej konferencii v Ostrave.

Organizácia už skôr oznámila veľkolepý turnaj na Edene, ktorý bude dejiskom odvety Zápasu storočia medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom (8. jún). Promotéri však v piatok odpálili ďalšiu bombu - v Bratislave uvidíme galavečer pod holým nebom.

"Možno to málo ľudí vie, ale je to jediná hala na Slovensku, ktorá má otvorenú strechu. Urobíme si teda galavečer pod holým nebom tak, ako sme zvyknutí. Bude to mať zvláštny nádych, bude to Summer party, aby sme si to poriadne užili aj počas leta. Tlačenka mien, ktoré sa tam chystajú, je ale sama o sebe fantastická," povedal jeden zo šéfov Oktagonu Pavol Neruda.

Hlavné mesto Slovenska bolo dejiskom mnohých búrlivých MMA zápasov, ktoré sa zapísali medzi najlepšie v histórii organizácie. Strhujúca atmosféra, ktorú dokážu miestni fanúšikovia vytvoriť, vždy roztočí motory bojovníkov na najvyššie otáčky.

"Chceli by sme náladu zo Štvanice preniesť práve do Bratislavy. Už teraz môžeme potvrdiť, že tam budú tri zápasy Tipsport Gamechangeru, dva štvrťfinálové duely a jeden rezervný súboj. Môžete si asi dať dohromady veľké slovenské mená, ktoré tam nebudú chýbať," doplnil ho Ondřej Novotný.