Kincl podpísal v Oktagone nový kontrakt, pod holým nebom bude bojovať s Peňázom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kincl podpísal v Oktagone nový kontrakt, pod holým nebom bude bojovať s Peňázom

Kincl koketoval aj s myšlienkou prestupu do poľskej KSW.
Kincl koketoval aj s myšlienkou prestupu do poľskej KSW.Oktagon MMA
Šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA Patrik Kincl (34) ukončil niekoľkomesačné špekulácie o svojej budúcnosti, keď podpísal novú zmluvu. Promotéri následne oznámili "zápas snov", na ktorý sa fanúšikovia dlho tešili. Na štadióne v pražskom Edene otestuje 8. júna jeho schopnosti Matěj Peňáz (27).

Patrik Kincl naposledy potvrdil status najlepšieho bojovníka naprieč všetkými divíziami v marci, keď obhájil titul v strednej váhe proti Piotrovi Wawrzyniakovi. 

Peňáz zažil comeback snov, po vážnom zranení ruky sa na turnaji s poradovým číslom 50 postavil Olemu Magnorovi a zrušil ho za 29 sekúnd. Následne si vypýtal bývalého šampióna Cage Warriors Matthewa Bonnera, ktorého dokázal knokautovať a uštedril mu prvé ukončenie v kariére.

"Money" má v Oktagone neuveriteľnú bilanciu - deväť výhier bez porážky, osem KO, z toho šesť v prvom kole. Neporazený je však aj Kincl, ten ťahá sériu štyroch víťazných duelov. 

"S Matějom sa poznáme celkom dobre, pár kôl sme absolvovali spoločne v gyme, takže nie je dôvod niečo hrať na ľudí umelým thrashtalkom. Každého súpera si staviam veľmi vysoko, aby som niečo nepodcenil, to bude aj tento prípad," prezradil šampión pre kaocko.cz.

"Patrik ma bude chcieť určite hodiť, má nejaké zbrane aj v postoji, ale myslím si, že herný plán je z jeho strany daný. Aj z mojej. Pripravujem sa ako vždy, bude sa ma snažiť hádzať. Trénujem, aby som sa vedel brániť, aby som vedel pracovať na zemi, ale, samozrejme, myslím aj na svoje silné stránky. Stále sa musím zlepšovať a brúsiť svoje zbrane," povedal Peňáz.