Carolina natiahla svoju víťaznú sériu, v drese Bostonu dvojgólový Zacha

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Carolina natiahla svoju víťaznú sériu, v drese Bostonu dvojgólový Zacha

Bruins potvrdili rolu favorita.
Bruins potvrdili rolu favorita.Profimedia
Z programu základnej časti NHL ubudli len dve vystúpenia, v oboch sa z víťazstva tešili hostia. V drese Bostonu sa dvomi gólovými ranami prezentoval Čech Pavel Zacha (25).

Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 1:5

Oba celky proti sebe nastúpili takmer po troch mesiacoch. V prvom strete sa Carolina pri svojej výhre dokázala presadiť päťkrát, platilo to aj tentoraz. Duel našiel až šesť rôznych strelcov a na strane hostí aj troch dvojbodových hráčov. Jalen Chatfield a Jesperi Kotkaniemi si pripísali po dve asistencie, Stefan Noesen zaznamenal bilanciu 1+1. Druhý tím tabuľky Východnej konferencie úspechom na ľade Buffala natiahol svoju víťaznú sériu na sedem duelov v rade, Sabres sa nachádzajú na deviatom mieste.

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 2:5

Absolútny ligový líder z Bostonu pricestoval do Toronta so šnúrou troch prehier za sebou. Negatívnu sériu sa mu podarilo ukončiť vďaka päťgólovému víťazstvu, pod ktoré sa dvomi presnými zásahmi podpísal český útočník Pavel Zacha. Bruins počas duelu ani raz neprehrávali, domáci káder dokázali zdolať po druhý raz v sezóne a ostávajú na čele celej NHL. Maple Leafs naďalej patrí tretia priečka východu.