Collinsová ovládla Miami. Úspešná sobota Slovákov, vo finále trojica reprezentantov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Collinsová ovládla Miami. Úspešná sobota Slovákov, vo finále trojica reprezentantov
Jamrichová zabojuje v nedeľu o prvý titul na okruhu ITF.
Jamrichová zabojuje v nedeľu o prvý titul na okruhu ITF.AFP
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 30. marca?

23:00 - Danielle Collinsová hrá svoju poslednú sezónu v kariére a okorenila ju svojím najväčším a celkovo tretím triumfom. Američanka vo finále prestížneho domáceho turnaja 1000 v Miami zdolala 7:5, 6:3 grandslamovú šampiónku a svetovú štvorku Jelenu Rybakinovú (24), ktorej sa druhý rok po sebe nepodarilo získať titul na Miami Open. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

14:50 - Viktória Hrunčáková si poľahky poradila s Češkou Dominikou Šalkovou za 54 minút 6:0 a 6:3 a v nedeľu si zahrá o titul na podujatí ITF W50 v slovinskej Murskej Sobote. Rodáčka z Košíc a druhá nasadená hráčka pavúka vyzve vo finále jednotku Valeriu Savinychovú z Ruska.

14:35 - Slovák Lukáš Klein splnil papierové predpoklady, keď ako 128. hráč sveta porazil v semifinále kvalifikácie turnaja ATP 250 v portugalskom Estorile domáceho Pedra Arauja (777. pozícia v rebríčku) za 64 minút 6:3, 6:0. Vo finále boja o hlavnú súťaž ho čaká ďalší domáci súper - Jaime Faria (287. miesto).

Štatistiky súboja.
Štatistiky súboja.Flashscore

11:45 - Šestnásťročná Slovenka Renáta Jamrichová potvrdila úlohu semifinálovej favoritky a na turnaji ITF W15 v egyptskom Šarm aš-Šajchu porazila o rok mladšiu Češku Alenu Kovačkovú 5:7, 6:2, 6:2. V bitke o titul ju čaká siedma nasadená Rumunka Elena-Teodora Cadarová.

02:50 - Grigor Dimitrov v semifinále prerušil sériu siedmich prehier s finalistom z roku 2018 Alexandrom Zverevom, upravil vzájomnú bilanciu na 2:7 a nadviazal na skalp Carlosa Alcaraza. Len druhýkrát v kariére dokázal na jednom turnaji zdolať dvoch hráčov z TOP 5 rebríčka (predtým triumf v Brisbane 2017). Čítajte viac.

Zostrih súboja Dimitrov - Zverev.
Flashscore

02:20 - Frances Tiafoe sa pokúsi obhájiť triumf na domácom antukovom podujatí ATP 250 v Houstone. Okrem Američana sú medzi nasadenými kvartetom aj Ben Shelton, Francisco Cerúndolo a Tomás Martín Etcheverry. Všetci majú v prvom kole voľno.