Dallas potupil Buffalo desiatkou, Tatar bodoval pri víťazstve vo Washingtone

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dallas potupil Buffalo desiatkou, Tatar bodoval pri víťazstve vo Washingtone

Stars rozobrali Sabres na kúsky.
Stars rozobrali Sabres na kúsky.Profimedia
Z dvojice Slovákov, ktorí zasiahli do posledných duelov NHL, mal dôvod na radosť iba Tomáš Tatar (32). Pozornosť na seba upútali hráči Dallasu, keď absolútne nešetrili hostiteľov z Buffala.

Montreal Canadiens - New York Rangers 3:4 sn

Tampa Bay Lightning - Vegas Golden Knights 3:4 pp

V poslednom období trápiaca sa Tampa privítala mužstvo bojujúce o čelo západu. Nedávno sa medzi oboma kádrami zrodila deväťgólová prestrelka s tesnou výhrou Vegas. Napínavé to bolo aj tentoraz. Za stavu 3:1 pre hostí sa na ľade vzbudili emócie, ktoré mali za následok viacero trestných minút.

Táto pasáž hry ale pomohla domácim, ktorí sa v závere počas pár okamihov dvakrát presadili a vynútili si predĺženie. To ale po troch minútach rozhodol v prospech hostí Alec Martinez. V drese hostiteľa odohral 22 minút Erik Černák. Golden Knigths tak ostali na najvyššej priečke svojej konferencie.

Washington Capitals - New Jersey Devils 2:3 sn

V hlavnom meste USA by bol na programe súboj Slovákov, to by však nesmel byť Martin Fehérváry zranený. V dueli sa tak predstavil iba Tomáš Tatar, krátko pred polovicou hracej doby si pripísal gólovú asistenciu. Meranie síl dospelo až k lotérii samostatných nájazdov. Jediným úspešným exekútorom sa stal hosťujúci Timo Meier. Devils si udržali tretie miesto Východnej konferencie, Capitals sú až na pozícii číslo 11.

Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers 1:0

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 3:4 pp

Buffalo Sabres - Dallas Stars 4:10

Po tesnej januárovej bitke sa hokejistom Buffala ani v najhoršom sne nemohlo zdať o ďalšom strete s Dallasom. Hostia svojho oponenta absolútne nešetrili a pred domácim publikom mu nadelili riadny debakel. Výrazne si k tomu pomohli gólovou spúšťou za stavu 3:5 z pohľadu Sabres. Mužstvo z Texasu namierilo do bránky súpera počas troch minút až štyri presné zásahy. Zápas našiel iba jediného dvojgólového strelca, ktorým sa stal Radek Faksa.

Boston Bruins - Edmonton Oilers 2:3

St. Louis Blues - San Jose Sharks 4:2

Arizona Coyotes - Nashville Predators 4:1

Colorado Avalanche - Los Angeles Kings 2:5

Do Colorada zavítal káder z Los Angeles, ktorý za sebou ťahal sériu štyroch víťazstiev a bojuje o najvyššie poschodie západu. Túto ambíciu tentoraz hostia živili vďaka trojici Anže Kopitar, Phillip Danault a Adrian Kempe. Prvý menovaný zaknihoval tri asistencie, zvyšní dvaj protagonisti sa stali dvojgólovými strelcami. Hostia si tak s tímom Avalanche poradili druhý raz v sezóne.

Seattle Kraken - Ottawa Senators 4:5