Ďalší londýnsky klub bez jednotky. West Ham sa musí zaobísť bez Fabianského

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalší londýnsky klub bez jednotky. West Ham sa musí zaobísť bez Fabianského

Ďalší londýnsky klub bez jednotky. West Ham sa musí zaobísť bez Fabianského
Ďalší londýnsky klub bez jednotky. West Ham sa musí zaobísť bez FabianskéhoProfimedia
West Ham United bude dlhší čas bez brankára Lukasza Fabianského (37), ktorý utrpel zlomeninu lícnej kosti v sobotňajšom zápase Premier League proti Nottinghamom Forest.

Fabianského zranenie je ranou pre West Ham, ktorý sa 14 duelov pred koncom Premier League nachádza dva body nad pásmom zostupu. Tridsaťsedemročný brankár nastúpil v tejto sezóne dlhodobej súťaže do všetkých zápasov.

"Má zlomenú lícnu kosť a očnicu," povedal na tlačovej konferencii manažér David Moyes pred stredajším osemfinále FA Cupu na pôde Manchestru United. "Momentálne nevieme, či bude operovaný, alebo nie. Nepoznáme ani časové rozpätie jeho absencie."

"Dostali sme posudok od chirurgov, ale myslím si, že ešte treba rozhodnúť, či to bude operácia. Pre nás aj preňho je to obrovské rozhodnutie. Aj preňho je to etapa a rozhodnutie v kariére," dodal Moyes.

Fabianského trápili menšie zranenia počas sezóny, no netrvali viac ako pár dní.
Fabianského trápili menšie zranenia počas sezóny, no netrvali viac ako pár dní.Flashscore

West Ham sa teraz bude musieť obrátiť na brankársku dvojku Alphonsa Aréolu, ktorý vystriedal zraneného Fabianského proti Forestu. Aj ďalší londýnsky celok je bez svojho hlavného muža medzi tromi žrďami. Tottenham prišiel na začiatku februára o Huga Llorisa, ktorý doposiaľ vynechal štyri stretnutia. Nahradil ho Fraser Forster s bilanciou dvoch výher a dvoch prehier.

Škót potvrdil, že West Hamu bude na Old Trafford chýbať aj pravý obranca Vladimír Coufal pre zranenie päty. Útočník Danny Ings, ktorý strelil svoje prvé dva góly za "Kladivárov" proti Nottinghamu, nebude k dispozícii. V FA Cupe v rovnakom ročníku už nastúpil za Aston Villu, pravidlá nedovoľujú hrať za dva celky v jednej sezóne najstaršej klubovej súťaže.