Duelom dňa v Madride bitka Rybakinovej a Sabalenkovej, Medvedev uľahčil Lehečkovi prácu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Duelom dňa v Madride bitka Rybakinovej a Sabalenkovej, Medvedev uľahčil Lehečkovi prácu

Rybakinová sa v zápase dňa stretne so Sabalenkovou.
Rybakinová sa v zápase dňa stretne so Sabalenkovou.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 2. mája?

20:55 - Jiří Lehečka hrá v Madride prvý turnaj po viac ako mesačnej prestávke a na španielskom podniku Masters sa dostal do najväčšieho semifinále kariéry. Najlepší Čech v rebríčku doň postúpil po tom, čo Daniila Medvedeva limitovalo zranenie pravej nohy a po prehratom úvodnom sete v zápase nepokračoval. O tretie finále na najvyššom okruhu bude bojovať s Félixom Auger-Aliassimom, ktorý mal vo štvrtok po odstúpení Jannika Sinnera voľno. Čítajte viac.

17:25 - Iga Swiateková pokračuje vo svojej dominancii na tisícke v Madride, keď v semifinále zdolala Madison Keysovú 6:1, 6:3 a po roku sa na Caja Mágica opäť pobije o titul. Čítajte viac.

16:29 - Češka Karolína Plíšková sa zrejme stále zotavuje zo zranenia kolena, ktoré utrpela pred niekoľkými týždňami v Stuttgarte. Bývalá svetová jednotka bude musieť vynechať aj druhú antukovú tisícku, tentokrát v Ríme. 

14:05 - V španielskej metropole sa bude rozhodovať už o finalistkách. Svetová jednotka z Poľska Iga Swiateková bude čeliť Američanke Madison Keysovej, zatiaľ čo Kazaška Jelena Rybakinová vyzve v zápase dňa Arynu Sabalenkovú z Bieloruska.

14:00 - Keďže Jannik Sinner v stredu odstúpil z turnaja Masters 1000 v Madride, Kanaďan Félix Auger-Aliassime má vo štvrtok voľno. Od 20:00 bude sledovať, proti komu sa postaví v semifinále. O postup doň zvedú súboj Rus Daniil Medvedev a Čech Jiří Lehečka.