Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bénes skóroval, asistoval a videl červenú. Hamburg proti Hannoveru nebodoval

Bénes prežil rozporuplný večer.
Bénes prežil rozporuplný večer.Profimedia
Futbalisti Hamburgu nezvládli stretnutie 21. kola 2. Bundesligy proti Hannoveru. Ústrednou postavou domácich bol slovenský futbalista László Bénes (26), ktorý videl v 88. minúte červenú kartu.

Hamburg - Hannover 3:4

Domáci v lige naposledy padli presne pred dvomi mesiacmi, pod výsledok v dueli s Hannoverom sa do istej miery podpísala nedisciplinovanosť. Bénes od úvodných minút potvrdzoval svoj status dôležitého hráča a v 24. minúte znižoval na 1:2, keď si nabehol na milimetrový pas do veľkého vápna a prudko poslal loptu po zemi do siete.

Rodák z Dunajskej Stredy navyše štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času asistoval na presný zásah Glatzela na 3:3, o niekoľko sekúnd však putoval pod sprchy. Rozhodca po verdikte systému VAR zmenil pôvodnú žltú kartu na červenú, Hamburg následne v ôsmej minúte nadstaveného času kapituloval a doma vyšiel naprázdno.

Mužstvo sa v neúplnej tabuľke nachádza na 2. mieste s päťbodovou stratou na prvé St. Pauli, ktoré má duel k dobru. Už cez víkend ho navyše môže preskočiť dvojica Kiel - Fürth. Bénes má na konte 11 presných zásahov, viac ich v súťaži strelil len jeho spoluhráč Glatzel.