Najlepší na trávniku. Bénes zvládol v závere penaltu a vystrieľal tri body

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Najlepší na trávniku. Bénes zvládol v závere penaltu a vystrieľal tri body

Bénes je najlepším hráčom Hamburgu v prebiehajúcom ročníku.
Bénes je najlepším hráčom Hamburgu v prebiehajúcom ročníku.Profimedia
Po dvoch prehrách sa Hamburg dočkal opäť víťazného pocitu. Rozhodol o tom jediný presný zásah. Strelil ho slovenský reprezentant László Bénes.

Rozhodujúci moment prišiel v 82. minúte. Dvadsaťšesťročný stredopoliar sa presadil z pokutového kopu. Bol to šiesty presný zásah slovenského futbalistu v siedmom vystúpení. Okrem toho má na konte aj tri asistencie. Jednu z nich zaznamenal v predchádzajúcom kole pri prehre 1:2 v Osnabrucku.

Hamburg sa vďaka trom bodom opäť dostal na čelo tabuľky. Na konte má šestnásť bodov. O dva viac ako druhý celok Dussledorf. S trojbodovým mankom zaostávajú St. Pauli a Kaiserslautern, ktorí majú zápas k dobru. Bénes odohral plnú minutáž. Vo Flashscore známkovaní dostal najvyššiu zo všetkých hráčov na trávniku - 8,6. Strelecky sa presadil prvýkrát od úvodu septembra.

"Dnes sme hrali dobrý futbal nielen smerom do ofenzívy, ale najmä tímovo. Som šťastný, že som mohol pomôcť tímu dosiahnuť toto zaslúžené víťazstvo. Ďakujeme fanúšikom za podporu," zneli prvé slová šťastného strelca po zápase v mixzóne.