Dubnica a Rača obdržali poltuctové nádielky, výhru lídra režírovali legionári

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dubnica a Rača obdržali poltuctové nádielky, výhru lídra režírovali legionári

Dubničania ostávajú v pásme zostupu.
Dubničania ostávajú v pásme zostupu.FK Dubnica
Druhá najvyššia futbalová súťaž odštartovala svoje 22. kolo štvoricou duelov. Nie v najlepšom naň budú spomínať zástupcovia Dubnice a Rače, ktorí inkasovali šesť gólových kúskov. Pozíciu lídra potvrdili Prešovčania vo východniarskom derby.

Dubnica - Považská Bystrica 0:6

Góly: 1., 20., 41. a 50. Boris, 21. Bilovský (vlastný), 36. Gerebenits. 

V Dubnici sa stretli celky, ktoré od štartu jarnej časti ešte nevyhrali - domáci získali body za dve remízy, hostia nazbierali o jeden nerozhodný výsledok viac. V drese Považskej Bystrice sa však utrhol zo streleckej reťaze Mário Boris a už po prvom polčase svietil pri jeho mene hetrik. Stredopoliar ho v ďalšej časti obohatil ešte o jeden presný zásah a stal sa režisérom jednoznačnej výhry svojho mužstva, ktorému patrí jedenáste miesto.

Strelci duelu v Dubnici
Strelci duelu v DubniciFlashscore

Humenné - Dolný Kubín 0:0

Púchov - Rača 6:0

Góly: 13. Mráz, 15. Michlík, 38. Pobořil, 75. a 82. Holiš, 84. Kopičár.

Okrem predposledných Dubničanov obdržala nádielku aj posledná Rača. Tá v auguste prehrala so Púchovom iba o jediný gól, tentoraz obstála viditeľne horšie. Hostitelia vyhrali oba polčasy pomerom 3:0 a v tabuľke druhej najvyššej súťaže sa posunuli na pozíciu číslo sedem.

Trebišov - Prešov 0:2

Góly: 26. Tiago Matos, 73. Sokol

Na východe republiky bolo na programe derby, ktoré sa stalo korisťou legionárov. O prvý presný zásah favorita z Prešova sa postaral Portugalčan Tiago Matos, víťazstvo ligového lídra pečatil poľský útočník Dominik Sokol. Tatran si tak poistil čelo tabuľky, domáci káder ostáva na chvoste prvej desiatky.