Krátky proces v Malženiciach. Rezerva Slovana s červenou kartou inkasovala štvorku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Krátky proces v Malženiciach. Rezerva Slovana s červenou kartou inkasovala štvorku

Druhá najvyššia súťaž pokračovala nedeľným programom.
Druhá najvyššia súťaž pokračovala nedeľným programom.Profimedia
Druhá liga pokračovala ďalšími duelmi 15. kola. Káder Malženíc nemal príliš náladu na naťahovanie a so súperom to vybavil veľmi rýchlo. Rezervný tím slovenského majstra podľahol doma hosťom z Púchova.

Malženice - Šamorín 4:0

Po remíze v Bratislave a prehre v Humennom sú Malženice v rámci ligového prostredia opäť pokropené živou vodou. Proti Šamorínu zvíťazili tretíkrát po sebe, čím sa dostali z pásma zostupu. Náladu im mierne pokazilo vypadnutie zo Slovnaft Cupu, keď doma podľahli Zlatým Moraviacm.

O dôležitom triumfe v 15. kole ale rozhodli v rozpätí 18 minút prvého polčasu. Od dvanástej do tridsiatej minúty sa postupne presadili Katunský, Rapavý a dvakrát Chovan. V Trnavskom okrese teda bolo vymaľované už po polhodinke. Šancu na skrášlenie výsledku nevyužil v 66. minúte Bukata, ktorý nepremenil pokutový kop.

Slovan B - Púchov 2:4

V nie úplne ideálnej forme nastupovali na stretnutie domáci, ktorí posledné dva duely prehrali. Horšie však na tom boli Púchovčania so štvorzápasovou sériou prehier. Zaujímavosťou je, že až v troch z posledných štyroch súbojov hostí zakaždým padla minimálne jedna červená karta. Tento trend bol dodržaný aj v hlavnom meste.

Po necelých 38 minútach smeroval predčasne pod sprchy mladý obranca Slovana Tomáš Marušin, vylúčený bol za stavu 2:1 pre hostiteľa. Mužstvo v početnej prevahe začalo využívať túto výhodu až v druhej polovici. V 54. minúte vyrovnal Lacko, o 11 minút upravil svojím druhým gólom na 3:2 Letenay. Hetrikové predstavenie dokonal útočník hostí v 90. minúte, keď pečatil konečný rezultát.

Ďalší výsledok:

Myjava - Považská Bystrica 0:4