Líder z Komárna zvýšil svoj náskok na čele 2. ligy, Spišiaci sa stále nedočkali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Líder z Komárna zvýšil svoj náskok na čele 2. ligy, Spišiaci sa stále nedočkali

Druhá liga pokračovala ďalšími súbojmi.
Druhá liga pokračovala ďalšími súbojmi.Profimedia
Po piatkovej päťgólovej bitke Pohronia s Trebišovom boli na programe 15. kola druhej najvyššej súťaže ďalšie zápasy. Komárčania využili remízu Prešova naplno a na čele majú už deväťbodový náskok. Spišská Nová Ves stále čaká na prvý triumf v súťaži.

Komárno - Dolný Kubín 1:0

Domáci naposledy prehrali v ligovom prostredí ešte 19. mája v poslednom vystúpení minulej sezóny. Odvtedy sa prezentovali skvelou formou, až kým neprišlo minulé kolo a negatívny výsledok 1:3 s Petržalkou. Nakopnúť sa k ďalšej vlne bodov chceli duelom proti Dolnému Kubínu, ktorý sa nachádza v zóne zostupu.

Po necelých 23 minútach začal hostiteľa za ďalším víťazstvom smerovať strelec gólu Dávid Kmeťo. Ešte lepšie to s plánmi Komárna vyzeralo od 56. minúty - hosťujúci Hanes videl druhú žltú kartu, čím doprial súperovi početnú výhodu. Tú síce favorit stretnutia nevyužil, no tri body si na vlastnej pôde postrážil.

Spišská Nová Ves - Liptovský Mikuláš 1:2

Nováčik ligy na svoje prvé víťazstvo čakal 14 kôl, nedočkal sa ho ani v pätnástom. Východniari nie sú v súťaži iba do počtu, no na svoje konto si pripisujú samé tesné prehry. Ďalšiu takú museli prehryznúť po dueli s Liptákmi, ktorí strieľali góly iba v prvom polčase - presadili sa Appiah a Bartoš.

Jediný zásah domácich smeroval k menu Denisa Martinka. Jeho tím však doposiaľ nazbieral iba dva body, s ktorými mu patrí dno tabuľky. Hostia sa dostali na jedenáste miesto.

Nelichitová forma oboch tímov.
Nelichitová forma oboch tímov.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Prešov - Humenné 0:0

Žilina B - Petržalka 0:1