Mladíci zo Žiliny s obratom, Trebišov oskalpoval Šamorín. Kubín udrel v závere

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mladíci zo Žiliny s obratom, Trebišov oskalpoval Šamorín. Kubín udrel v závere

Aktualizované
Futbalisti Trebišova získali dôležité tri body. Boris Gáll (úplne vpravo) strelil rozhodujúci zásah.
Futbalisti Trebišova získali dôležité tri body. Boris Gáll (úplne vpravo) strelil rozhodujúci zásah.Laura Remešová
V poradí 27. kolo II. slovenskej futbalovej ligy pokračovalo tromi nedeľňajšími duelmi. V doobedňajších súbojoch sa z triumfu tešili hostia, v záverečnom meraní síl sa zrodila remíza.

FC Petržalka - MŠK Žilina "B" 2:3 (2:2)

Góly: 9. Privrel, 14. Bobrovský – 28. a 63. Essomba, 34. Galčík

Strelecké predstavenie videli diváci v Petržalke. Boli to domáci, ktorí viedli už po 14 minútach 2:0. Gašparovičove centre na prednú a potom zadnú tyč poslali do siete Privrel a Bobrovský. Žilinčania reagovali v okolí polhodiny. Essomba s Galčíkom vyrovnali.

Kúdelčík podržal Žilinčanov po hodine hry, keď vychytal Oršulu. Nedáš-dostaneš sa opäť potvrdilo, o dve minúty neskôr Essomba svojím druhým zásahom poslal MŠK prvý raz do vedenia. Priamy kop Kopasa by skončil pod brvnom, keby Sokol neukázal svoje majstrovstvo. Petržalčania si v závere bod na domácej pôde nevybojovali.

FC ŠTK 1914 Šamorín - Slavoj Trebišov 1:2 (1:1) 

Góly: 17. Szolgai – 39. Kolesár (pen.), 86. Gáll

ČK po 2. ŽK: 81. Bahi

Šamorín zatlačil v úvodnej štvrťhodine, výsledkom bol otvárací zásah. Do streleckej listiny sa zapísal Szolgai po skvelej robote Owusua a Záhradníka. Lenže potom zobral opraty duelu do rúk Trebišov. Gyurákovics kryl pokusy z väčších uhlov, ale bola to ruka Mariča-Bjekiča po centri Gálla, ktorá poslala domácich do kolien. K penalte sa postavil Kolesár a aj ju premenil.

Druhý polčas sa začal prakticky až v záverečnej dvadsaťminútovke. Brvno Trebišova, séria rohov Šamorína, šanca Baeza, ale predovšetkým druhá žltá a následne červená karta pre Bahiho v 81. minúte. Zemplínčania ponúknutú šancu využili a gólom Gálla strhli triumf a tri body na svoju stranu.

MFK Dynamo Dolný Kubín - MŠK Považská Bystrica 2:2 (0:2)

Góly: 83. Budinský, 86. Amobi – 27. Zuziak, 30. Gerebenic

Považská Bystrica mohla v Dolnom Kubíne viesť po polčase pokojne o štyri góly. Na konci polhodiny sa presadili Zuziak s Gerebenicom, tutovku spálil po niekoľkých sekundách Nagy a druhý zásah nepridal Gerebenic.

Domáci udreli v záverečnej desaťminútovke. Prv Budinský stál v šestnástke na správnom mieste a potom všetkých prekvapil nečakane žolík z lavičky Amobi. Pre Dynamo to znamenalo cennú remízu a zvýšenie náskoku na zostupujúcu Raču na tri body.

Tabuľka II. ligy po 27. kole.
Tabuľka II. ligy po 27. kole.Flashscore